#CARL BERNER

Nyere 2-roms med balkong | Fjernvarme inkl. i felleskost. | Heis | Felles takterrasse | Ingen forkjøpsrett

Hasleveien 12 , 0571 Oslo

VISNINGER

26. mars søndag kl. 13:00-14:00

27. mars mandag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Joachim Rybka
Joachim Rybka Partner / Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

59%

eier sin egen bolig

85%

av eiendommene har pris over 5 mill

45%

har bolig mellom 60-120 kvm

63%

av boligene er nyere enn 20 år

19%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 45 m²
Bruksareal 48 m²
Tomt 804 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 2018
Gårdsnummer 126
Bruksnummer 179
Energimerking A
FINN.no 295222028
Sist endret 20.03.2023 15:01
Prisantydning 4 490 000,-
Totalpris 4 498 009,-
Fellesutgifter 3 756,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 498 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Hasleveien 12 - en lys og moderne 2-roms fra 2018 med sentral beliggenhet på Carl Berner! Leiligheten har en arealeffektiv planløsning og består av entré, stue med utgang til en herlig balkong, kjøkken med åpen løsning, soverom og bad med opplegg for vaskemaskin. I tillegg disponerer boligen en kjellerbod, felles sykkelparkering og garasjeplass med mulighet for elbil-lader, i felles anlegg. Her kan du flytte rett inn i en nyere leilighet med umiddelbar nærhet til alt av servicefasiliteter, spisesteder, kollektivtilbud og grønne lunger!

- Nyere 2-roms
- Heisadkomst
- Stue m/utgang til balkong
- Moderne kjøkken m/åpen løsning
- Flislagt bad m/opplegg for vaskemaskin
- Parkett m/vannbåren gulvvarme
- God lagringsplass m/kjellerbod
- Garasjeplass med mulighet for elbil-lader
- Flott felles takterrasse
- Ingen forkjøp & lave omkost.
- Sentral & attraktiv beliggenhet

Innhold
Leilighet beliggende i byggets tredje etasje, som består av entré, stue med utgang til balkong på ca. 5,5 m², kjøkken, soverom og bad.

- Leiligheten disponerer en bod på ca. 5,5 m² og en parkeringsplass, i felles garasjeanlegg.
- Borettslaget har felles takterrasse og felles sykkelbod.

Innhold

Leilighet beliggende i byggets tredje etasje, som består av entré, stue med utgang til balkong på ca. 5,5 m², kjøkken, soverom og bad.

- Leiligheten disponerer en bod på ca. 5,5 m² og en parkeringsplass, i felles garasjeanlegg.
- Borettslaget har felles takterrasse og felles sykkelbod.

Utstyr

- Hvitevarer på kjøkken.
- Garderobeskap i entré.
- Walk-in garderobe på soverom.
- Opplegg for vaskemaskin.
- Vannbåren gulvvarme.
- Røykvarsler tilknyttet felles varslingsanlegg.
- Brannslukningsapparat.
- Borettslaget har felles takterrasse & sykkelbod.

Entré

Velkommen inn! Lys og fin entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Overflater er utført i tidsriktige farger og gulvet er dekket med parkett. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Det er satt inn en skyvedørsgarderobe med speilfronter, som medfølger handelen. Leiligheten har entredør glatt entrédør med kikkehull fra byggeår, i brannklasse EI30 og lydklasse 40DB. Adkomst via felles trappeoppgang med heis. Oppgangen har callinganlegg.

Stue | Med utgang til balkong

Boligens sosiale sone er lys og innbydende. Den ene veggen har store vindusflater som gir en behagelig atmosfære. Veggene er malt hvite og gulvet er dekket med parkett. Stuen har god utforming med naturlig plass til en spisegruppe, sofa og TV- med tilhørende møblement. Leiligheten har oppvarming via vannbåren gulvvarme, samt balansert ventilasjon som kombinert bidrar til et godt inneklima året rundt.

På varme sommerdager kan du åpne glassdøren, slik at stuen blir forlenget med en nordvestvendt balkong på ca. 5,5 m².  Her har du plass til en sittegruppe, grill og dekorative planter! I henhold til husordensreglene er det tillatt med gass- og elektrisk grill på balkongen. Balkongen er utført i betongdekke belagt med tremmegulv og har rekkverk av glass. Videre er balkongen utstyrt med utebelysning og stikkontakt på vegg. Balkonggulvet er belagt med spaltegulv og rekkverk er av stålprofiler.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en åpen og sosial løsning med stuen - perfekt for å varte opp gjester! Moderne kjøkkeninnredning fra byggeår, utført med glatte fronter, benkeplate av laminat med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål. Det er satt in plate av børstet stål mellom benkeplate og overskap, som er enkel å rengjøre. Det er god skap- og benkeplass til matlaging og oppbevaring av kjøkkenredskaper. Hvitevarer som integrert stekeovn og induksjonstopp fra Siemens, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel, som medfølger salget. Videre er kjøkkenet utstyrt med belysning under overskap, komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Bad

Delikat baderom med behagelig varme i gulv. Badet har malt himlingsflate med downlights og det er lagt flis på gulv- og veggflater. Vegghengt innredning bestående av servantskap med glatte fronter og servant i porselen og speilskap med overbelysning. Videre har badet et vegghengt toalett med innbygget sisterne og nedsenket dusjhjørne med plassbesparende, innfellbare glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin.

Soverom

Soverommet har en arealeffektiv løsning med to innganger fra stuen. Det er plass til en dobbeltseng, to nattbord og en oppbevaringsløsning. Fra soverommet er det inngang til en romslig walk-in garderobe, hvor du har god plass til oppbevaring av klær og tilbehør. Vegger er malt i en lys gråtone og det er lagt parkett på gulv.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i Pengeskapsfabrikken hvor det har åpnet et nytt flott senter med blant annet kafé, apotek, stor Kiwi-butikk og Vinmonopol. Området rundt leiligheten er i positiv utvikling med Carl Berner Torg under oppføring, noe som vil føre til at nye og spennende forretninger og caféer etablerer seg i området.

Herfra er det kort vei til alt byen har å by på, med noe for enhver smak. Gangavstand til Torshov, Løren og Tøyen med sine populære gatecafeer, restauranter, Tøyenbadet og nisjeforretninger. Et lite steinkast unna ligger idylliske Rosenhoff med kolonihage og trehusbebyggelse. Rodeløkka med sin idylliske småhusbebyggelse gjør turen ned til Løkka ekstra hyggelig, enten det er på sykkel eller til fots. Det er også kort vei til Sentrum med sitt brede tilbud av service, shopping og underholdning.

Det er også gangavstand til Grünerløkka. Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt er i nærmiljøet. Blant noen av restauranter i området som er verdt et besøk finner vi: Villa Paradisio, The Nighthawk Diner, Aku Aku, Südøst, Delicatessen, Parkteateret og mange flere. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med et spennende utvalg av unike råvarer og flere spisesteder.

For de som ønsker å ta det med ro, finnes flotte parker i nærheten. Ola Narr, Botanisk Hage, Torshovdalen, Sofienbergparken og Tøyenparken er alle innen kort rekkevidde. På Rosenhoff serverer de dessuten nydelige vafler i kolonihagen på søndager. Ønsker du en lengre tur, er det koselige stier langs Akerselva fra byen og til Maridalen.

For de mer sporty kan man i tillegg til en joggetur i parken benytte seg av de mange treningssentrene rett i nærheten. Her finnes både SATS-senter, Bare trening, Tøyenbadet og Fresh Fitness i gangavstand. For den sosiale holdes Øyafestivalen og X-games arrangement rett i nærheten.

Meget godt tilbud av offentlig transport i nærområdet. Fra Carl Berner kommer man seg raskt og enkelt rundt i hele sentrum. T-banelinjen "Ringen" tar deg til BI Nydalen på 3 stopp og til UIO Blindern på 6 stopp. Busslinje 20, 21, 28, 31 og 57 og flybuss går i umiddelbar nærhet. Trikk nr. 17 går også fra Carl Berners plass. Se www.ruter.no for mer info.

Felleskostnader

3 756 pr. mnd. (Inkluderer bl.a. fjernvarme, internett, vask av fellesområder felles bygningsforsikring, forretningsføreronorar, styrehonorar, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles drift og vedlikehold m.m)

Felleskostnadene fordeles slik:
- Fjernvarme: kr. 1 252,-
- Internett: kr. 315,-
- Felleskostnader: 2 189,-

Felleskostnader for garasjeplassen utgjør kr. 375,- i mnd.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, eiendomsskatt, innboforsikring, alarm og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.

Pliktig medlemskap i OBOS utgjør kr. 500,- og betales av kjøper.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 0,- pr. 07.03.2023.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 3 918,38,- pr. 31.12.2022.

Borettslaget har ingen banklån registrert per 07.03.2023.

Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har ikke sikringsordning.
Borettslaget har ikke IN-ordning.

For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet har borettslaget en lovbestemt panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 281 137 pr. 31.12.22 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 612 094 pr. 31.12.22 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 :
Bad
- Fallforhold (gulv) Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldigsted og målingen viste en høydeforskjell på   1 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

Øvrige rom
- Overflater gulv. Parkettgulv bærer preg av noe bruksslitasje.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?
- Ja, har vært skeggkrebehandling i leiligheten og bygget ref. mail fra styret 20.desember 2019. Ingen melding om at skjeggkre er observert etter dette.

29. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?
- Ja, ref. mail 20 desember 2019 fra styret. Ikke vært noen flere meldinger om dette etter det.

Tilleggskommentar:
En ettårsbefaring ble gjort i 2019, ingen funn.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 48 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 45m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.

Kommentarer til areal:
I tillegg disponerer leiligheten en parkeringsplass i felles garasjeanlegg og en bod målt til ca. 5,5 m2.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 07.03.2023 utført av Owe Fagerlund Leret . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 804 kvm, Eierform: Fellestomt

Felles tomt for borettslaget bestående blant annet av trær, busker, diverse beplantning og asfalterte internveier.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass med mulighet for elbil-lader, i felles garasjeanlegg.
- Sameiet for garasjeanlegget er Pengeskapfabrikken parkeringshus garasjesameie, Orgnr: 922863105.
- Felleskostnader for garasjeplassen utgjør kr. 375,- i mnd.
- Erverver av seksjon, eller andel i seksjon, må meldes til styret for registrering. Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører ved overdragelse til ny eier på kr. 794,-.
- Garasjesameiet eier Garasjeseksjon 1 i sameie og består av 46 sameieandeler, en andel for hver parkeringsplass. Hver parkeringsplass utgjør følgelig 1/46 av Garasjesameiet. Hver ideell andel har lik andel i Garasjesameiet. En «sameier» er den som til enhver tid er eier av ideelle andeler i Garasjeseksjon 1.

Garasjesameiets vedtekter følger som vedlegg.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligblokk over fem etasjer, samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsakelig av betong. Tilnærmet flat takkonstruksjon
utvendig tekket med papp/ membran (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet i pusset mur. Leiligheten har glatt entrédør i brannklasse EI30 og
lydklasse 40DB fra byggeår med kikkehull. Balkongdør og vinduer med 3-lags glass fra byggeår. Oppvarming via vannbåren gulvvarme.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 16.12.2019. Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Unntaket er korttidsutleie (opptil 30 døgn i løpet av året) eller dersom andelseier bor i boligen selv. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating finnes på Vibbo.

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4 for utfyllende bestemmelser.
Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opptil 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren gulvvarme.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Opplysningene omfatter gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen. Nærmere opplysninger om den enkelte plan med dokumenter, mindre endringer, etc. finnes på internett, se lenker under eller besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Pågående plansaker:
Trondheimsveien 119-125, Sinsenveien 1 og Hasleveien 4-8 - Bestilling av oppstartsmøte - Boligbebyggelse
Saksnummer: 202018759 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 20.11.2020
Pollux Eiendom AS foreslår å regulere eiendommene med en kvartalsstruktur med høyere utnyttelse. Forslagsstiller anser at utvikling av tomten basert på gjeldende reguleringsplan S- 4888, vedtatt 06.04.2016, nå er lite hensiktsmessig fordi bare ett av de bevaringsregulerte husene gjenstår etter at ett av husene har gått tapt i brann. Plan- og bygningsetaten stopper planinitiativet fordi planinitiativet tar opp problemstillinger som ble avklart gjennom planarbeidet til den gjeldende reguleringen av eiendommene, som er en nylig vedtatt plan
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202018759

Trondheimsveien 132 - Detaljregulering - Barnehage - Sophies Minde
Saksnummer: 201817368 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 04.12.2018
Hensikten med planforslaget er å etablere Sophies Minde barnehage permanent. Denne har vært midlertidig i Trondheimsveien 132 siden 2008. Oslo kommune kjøpte tomten i 2004 for å sikre barnehagekapasitet i området. Siden har det vært midlertidig barnehage i Sophies Minde bygget. Barnehagen har slik det kommer frem av undersøkelser med foresatte og dialog med bydelen vært svært godt likt med fornøyde barnehagebarn og foresatte.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201817368

Hasleveien 28, 30, 36, 38 og Sinsenveien 11 - Stoppet planinitiativ - Boliger og næring
Saksnummer: 202113718 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 01.09.2021
Neptune Properties AS ønsker, sammen med Daimyo AS, å transformere eiendommene med hensyn til nabolagets, nærområdets, og Oslos beste. Prosjektet har som mål å transformere deler av eksisterende bebyggelse og samtidig oppføre ny bebyggelse (i opptil 12 etasjers høyde).
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202113718

Sinsenterrassen 11 - 21 med flere (Sinsenbyen) - Midlertidig forbud mot tiltak
Saksnummer: 201813816 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 02.10.2018
Plan- og bygningsetaten vedtok midlertidig forbud mot tiltak 10.12.2018. Forbudet utløper 10.12.2022. De som er berørt av det midlertidige forbudet er i brev av 25.01.2022 og 04.04.2022 varslet om forlengelse. Planprosessen har tatt lenger tid enn forutsatt. Forlengelse av vedtaket om midlertidig forbud mot tiltak er nødvendig for å kunne sikre verneverdiene i Sinsenbyen.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201813816

Trondheimsveien 152 - Tilbygg til restaurant
Saksnummer: 202107967 - Byggesak             
Mottatt sak: 16.06.2021
Plan- og bygningsetaten godkjenner søknaden om oppføring av tilbygg med restaurant som vi mottok 16.06.2021. Rammetillatelsen er hjemlet i plan- og bygningsloven (pbl.) §21-4.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202107967

Trondheimsveien 135 - Etablering av takterrasse på deler av inntrukket 4. etasje
Saksnummer: 202210388 - Byggesak             
Mottatt sak: 08.07.2022
Plan- og bygningsetaten godkjenner søknaden om igangsettingstillatelse for fasadeendring, mottatt 17.02.2023. Igangsettingstillatelsen omfatter hele tiltaket slik det er beskrevet i rammetillatelsen av 08.09.2022. Denne tillatelsen skal alltid være til stede på byggeplassen.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202210388

Sinsenveien 5 A-B, 7 og 9 - Montering av markiser og solskjermer
Saksnummer: 202211153 - Byggesak             
Mottatt sak: 02.08.2022
Søknaden gjelder etablering av markiser og solskjermer på fire lamellblokker fra begynnelsen av 000-tallet i Sinsenveien 5 A-B, 7 og 9. Eiendommen er lokalisert i bydel Grünerløkka, avgrenset av  Hasleveien mot syd og Sinsenveien mot nord.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202211153

Hasleveien 11 - Påbygg med handikaptoalett og driftslager på takterrasse i 8. etasje.
Saksnummer: 202211045 - Byggesak             
Mottatt sak: 27.07.2022
Tiltaket omfatter oppføring av påbygg tilknyttet takterrassen i 8. etasje. Påbygget inneholder toalett og lager.
Tiltaket er lokalisert i Hasleveien 11, bydel Grünerløkka. Eiendommen er bebygd av et boligbygg med studenthybler på 9 etasjer.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202211045

Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Hjemmelsopplysninger
Rettighetshavere til eiendomsrett
2018/568680-1/200  Hjemmel til eiendomsrett  
20.03.2018 21:00 
Vederlag: NOK 0
KJØPER:HASLEVEIEN 12 BORETTSLAG  
Org.nr: 916390203

Heftelser
1941/2007-1/105  Bestemmelse om veg  
26.02.1941 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1946/12437-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
14.12.1946 
Bestemmelse om kloakkledning
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1949/7052-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
17.06.1949 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/13338-1/105  Best. om vann/kloakkledn. 
29.10.1959 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/13339-1/105  Erklæring/avtale  
29.10.1959 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/15062-1/105  Best om garasje/parkering  
20.10.1966 
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1971/9533-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
03.06.1971 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/3593-1/105  Skjønn  
01.03.1972 
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/3617-1/105  Erklæring/avtale  
19.01.2004 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:83 Bnr:98  
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 0301-126/4
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/539637-6/200  Erklæring/avtale  
13.03.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/568387-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
20.03.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:4  
2018/889803-1/200   ** Diverse påtegning  
14.06.2018 21:00 
Erklæringens punkt 4 og 5 transporteres til Hasleveien Eiendom AS med org.nr: 990 653 275

2018/568387-2/200  Erklæring/avtale  
20.03.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:4  
Bestemmelse om oppbevaring av sykler

2018/568387-3/200  Erklæring/avtale  
20.03.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:4  
Bestemmelse om rømningsvei
 
2018/568387-4/200  Bruksrett  
20.03.2018 21:00 
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:126 Bnr:4
Bruksretten omfatter benyttelse til bod- og/eller sykkelparkeringsformål
2018/889803-1/200   ** Diverse påtegning  
14.06.2018 21:00 
Erklæringens punkt 4 og 5 transporteres til Hasleveien Eiendom AS med org.nr: 990 653 275

2018/639072-1/200  Felles pantedok bor.innsk  
11.04.2018 21:00 
BELØP: NOK 104.600.000
Panthaver:Fellesskapet Av Innskyttere, Jf. Brl. § 2-11, 1. Ledd  
Lnr: 20006737
 
Grunndata
2018/539633-1/200  Registrering av grunn  
13.03.2018 21:00 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:4

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0301-126/180/0/1-3
Rettigheter i eiendomsrett

2018/539637-2/200  Erklæring/avtale  
13.03.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:4  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:179  
Bruksrett til areal
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-126/180/0/1-3
Rettigheter i eiendomsrett

2018/539637-3/200  Bestemmelse om parkering  
13.03.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:179  


Bruksrett til 17 plasser til biloppstilling/garasje
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-126/4/0/1-70
Rettigheter på 0301-126/4/0/1-70
Rettigheter i eiendomsrett

2018/539637-7/200  Bestemmelse om vannledning  
13.03.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:179  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:180  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-126/4/0/1-70
Rettigheter i eiendomsrett

2018/539637-8/200  Bestemmelse om kloakkledning  
13.03.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:179  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:180  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 0301-126/4/0/1-70
Rettigheter i eiendomsrett

2018/743958-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
08.05.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:179 
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 0301-126/4/0/1-70
Rettigheter på 0301-126/4/0/1-70
Rettigheter i eiendomsrett

2018/950793-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
27.06.2018 21:00 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:179  
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Hasleveien 12 borettslag, Orgnr: 916390203

Generelle opplysninger om Hasleveien 12 Borettslag
Borettslaget består av 34 andelsleiligheter. Hasleveien 12 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 916390203, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Hasleveien 12

Hasleveien 12 Borettslag har ingen ansatte.

Forretningsførsel og revisjon
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er Revisjonspartner AS.

Vibbo
Du kan finne informasjon om boligselskapet og ditt boforhold ved å logge deg inn på Vibbo.no. Her finner du oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon. I tillegg er det en enkel kanal for å kunne kommunisere med styret. Borettslaget har også en facebook-gruppe «Hasleveien 12 Borettslag».

Avfallsbehandling
Borettslagets beboere skal følge kommunens retningslinjer for behandling av husholdningsavfall. Vær spesielt oppmerksom på matavfall og lagring utenfor søppelsjakt. Matavfall på avveie kan føre til skadedyrplage.

Grilling
Bruk av gass- eller elektrisk grill pa. balkongene er tillatt sa. lenge det ikke går ut over brannsikkerhet eller er til sjenanse for naboer.

Forkjøpsrett

Nei.
Ja/ Nei

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6654599

Regnskap

Årsregnskapet for 2021:

Inntekter
Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 1 233 576. Dette er som budsjettert.

Kostnader
Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 1 222 709 mot kr 1 131 757 budsjettert. Dette er noe høyere enn budsjettert og skyldes blant annet høyere kostnader til fjernvarme enn budsjettert.

Resultat
Årets resultat på kr 11 143 fremkommer i resultatregnskapet og ble overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Disponible midler
Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2021 kr 229 756 og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.

Neste års budsjett er nærmere omtalt under avsnittet "Kommentarer til budsjett for 2022". For øvrig vises det til vedlagt Årsberetning med de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styrets arbeid 2021/2022
- Styret har ila 2021/2022 avholdt 4 styremøter
- Montert uteleieboder til utleie for alle beboere.
- Montert egne vannmålere samt måler for forbruk av fjernvarmemåler for å måle Hasleveiens 12 (bygg A) sitt egent forbruk fremfor å bli fakturert basert på fordelingsnøkkel mellom Bygg A, B og C. Dette anslår styret at har minsket våre utgifter på vann og fjernvarme. Målt forbruk på fjernvarme så langt er nesten halvert ift. tidligere estimert forbruk.
- Organisert felles serviceavtale med Sinsenveien og Næring for branntavlen for å unngå piping og feilalarmer. I denne forbindelse har vi justert andre avtaler gjort av Urbanium som dekker samme jobb.
- Styret har generelt brukt en del tid på å ordne opp i avtaler gjort i 2018. Det gjelder service på sprinkler, ventilasjon, fakturering av vann og fjernvarme, brannsjekk, branntavlekontroll. Pga noe felles teknisk anlegg sammen med Sinsenveien og næring så har det vært litt jobb å spore opp. Vi håper å få dette helt på plass ila 2022.
- Beising av takterrassen ble utsatt til førsommeren 2022. Her håper styret at folk melder seg til tjeneste ved behov.
- Budsjettmøte ble avhold og vi gikk for et noe lavere påslag for fellesutgiftene enn anbefalt av OBOS. Vi anså det som riktig på grunnlag av at vann og fjernvarme utgiftene sannsynligvis ville gå noe ned pga egne målere som måler mer riktig.
- Under årlig brannsjekk fikk vi gode skussmål og høy oppsluttinga.
- Sendt ut info-skriv og branninstruks og håper dette ble godt mottatt av alle beboere.

Husdyrhold

Dyrehold er ifølge husordensreglene tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Vi oppfordrer beboerne til å lufte husdyr utenfor felles arealer, og det er ikke tillatt å la husdyrene gå inn på privat eiendom. Styret forbeholder seg retten til å kreve husdyr fjernet om regelen ikke overholdes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken.
- Garderobeskap i entré.
- Walk-in garderobe på soverom.

Gardiner og lamper kan medfølge etter avtale med selger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 03 91 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hasleveien 12, 0571, Oslo, Gnr. 126 bnr. 179, andelsnr. 302 i Hasleveien 12 borettslag med orgnr. 916390203 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

72-23-0013

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.