Alta

Aronnes: Enebolig med barnevennlig beliggenhet. Fine uteområder og uthus.

Grepplyngveien 17 , 9514 Alta

VISNINGER

29. juni onsdag kl. 17:00-17:40

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

70%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

66%

av boligene er eldre enn 20 år

46%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 144 m²
Bruksareal 148 m²
Tomt 830 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1986
Gårdsnummer 32
Bruksnummer 302
Energimerking E
FINN.no 263201566
Sist endret 24.06.2022 15:33
Prisantydning 4 490 000,-
Totalpris 4 616 269,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 616 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Grepplyngveien 17 er en enebolig over to plan beliggende i et barnevennlig og rolig område. Eiendommen er på festet grunn og har et areal på 830 kvm. Her kan man skilte med en innkjørsel som har belegningsstein, uthus og en romslig hage som er opparbeidet med plen, busker og trær. I første etasje finner man stue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalett, vaskerom, entré/trapperom, vindfang og bod. På loftet er det to disponible rom som er innredet som soverom. Det gjøres oppmerksom på at disse ikke er godkjent til dette formålet. For lagring er det et frittstående uthus.

I Grepplyngveien bor man i en rolig gate, ikke langt fra skole, barnehage og turområder.

Innhold

1. etasje: Stue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalett, vaskerom, entre/trapperom, VF og bod.
Loft: 2 soverom og gang/trapperom.

Entré

Det er inngang til boligen via et delvis overbygget inngangsparti. Entreen består av vindfang og videre innover en gang.

Stue

Stuen har store vindusflater, og en skyvedør ut til terrassen. I rommet er det vedovn for varme og hygge. Deler av stuen er nedsenket slik at den er på litt lavere nivå. Stuen er tilknyttet kjøkkenet med en bueåpning.

Kjøkken

Kjøkkenet har plass til spisebord, og har en innredning med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har fronter og benkeplate som er oppgradert i nyere tid. I innredningen er det avsatt plass til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad

Av våtrom har boligen bad, separat toalettrom og vaskerom. Badet er totalrenovert i 2014, og har fått byttet vindu. Badet har et moderne preg, med flismønstret våtrromsplater på vegger. I rommet er det dusjkabinett, toalett og en servantinnredning med speil, lys, håndvask, skuffer og skap. Toalettrommet har adkomst fra entré. I dette rommet er det belegg på gulv og tapet på vegg. I tillegg er det et vaskerom i boligen som også har adkomst fra entré.

TG3 :
Toalett
Rommet har behov for totalrenovering.
Prisanslag 30.000,-

TG2:
Vann, avløpsrør og vvb
TG2 på grunn av VVB og drypp fra hoveinntak.
Tiltak: VVB bør skiftes og tilkobling ved hovedinntak bør kontrolleres.

Uteareal

Boligen ligger på en tilnærmet flat tomt. Eiendommen er opparbeidet med belegningsstein i innkjøringen. Eiendommen er solrik og er godt skjermet for vind og vær. Fra stuen er det utgang til terrasse. Hagen er for øvrig opparbeidet med plen og beplantet med busker og trær.

Soverom

Boligen har tre soverom som alle ligger i første etasje. I tillegg er det to rom på loftet som er innredet som soverom (rommene er godkjent som disponibelt rom).

Beliggenhet

Grepplyngveien er ca. 3,5 km fra Alta Sentrum. Her finner man bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum er også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker. I nærområdet på Kronstad er det butikk, og det er gangavstand til bussholdeplass.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Forsikring

KLP Polisenummer: 81007438

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
Krypkjeller
Ventilene i kryperommet er for få, dårlig gjennomlufting, det er ikke plast på grunnen. Svill/bjelker under trapp/inngangspartiet er fuktig. Det er ikke registrert råte, men fuktig treverk vil bli angrepet av råte/sopp hvis det ikke tørker opp.
Tiltak: Ordne med adkomst til krypkjeller under del av stua, montere plast på grunn. Montere flere ventiler i ringmuren. Utbedre bjelker ved inngangen, fare for sopp/råte.
Prisanslag over kr. 50.000,-

Toalett
Rommet har behov for totalrenovering.
Prisanslag 30.000,-

Oppvarming/ildsted
Avstand til brennbart materiale utbedres
Prisanslag 20.000,-

Grunnmur/fundament
Skifte ut tre-bæring i krypkjeller.
Prisanslag 70.000,-

---

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Vann, avløpsrør og vvb
TG2 på grunn av VVB og drypp fra hoveinntak.
Tiltak: VVB bør skiftes og tilkobling ved hovedinntak bør kontrolleres.

Ventilasjon
TG2 er valgt for dårlig ventilasjon, spesielt fra våtrom.
Tiltak: Det anbefales bedre avtrekk, fuktstyrte avtrekksvifter på våtrom anbefales og tilluft til bad. Fungerer som tiltenkt.

Takrenner og beslag
Taknedløp er ført til terreng ved grunnmur. Takvann må ledes bort fra veggen. Nedløpsrørenes falser bør vende bort fra vegg. Skjøter i nedløp vender inn mot vegg. Halve levetiden er brukt (TG2) Valgt TG2.

Drenering og fuktsikring
Eksisterene bygg er ikke drenert (ingen synlig drenering). Grunnen i området består av selvdrenerende masser. Ingen plast på grunnen i krypekjeller. Manglende plast på grunn for å hindre jordfukt inn i krypekjeller. Manglende plast, valgt TG2
Tiltak: Plast monteres på grunnen.

Innvendige overflater, gulv.
Ukjent alder. Normal bruksslitasje. Belegg på vaskerom og bod er slitt og antas fra byggeår. Det antas over halve brukstiden for belegg og laminat er gått (TG2). Til tross for dette velges TG1 på dette punktet.

Innvendige trapper
Tiltak: Åpning mellom trinn justeres til godkjent åpning.

--

Før budgiving anbefales det å lese hele tilstandsrapporten som er vedlagt i salgsoppgaven for utfyllende info.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Kjell Opgård. Full oppgradering.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Kjell Opgård med flere. 2014. Nytt golv,vegger serviant wc dusjkabinett.
6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende? Korka seg til en gang.
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Alexander Skarstein. Nytt shingelhele taket 2019


Diverse:
- Eier opplyser at det danner seg is i gradrenna på begge sider.
- Det er ble registrert skjevheter i gulv på stue/kjøkken, det ble målt nedbøyning/skjevheter på 25 mm på gulvet kjøkken over en avstand på 3 m. på stue ble det målt skjevhetpå 5 mm og i gangen en skjevhet på 10 mm over 6,6 m.

Boligens areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 148 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 116 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalett, vaskerom, entre/trapperom og VF

Loft:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom og gang/trapperom

Uthus (byggeår 2010)
Bruksareal: 12 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 830 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 13165

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Byggemåte

ENEBOLIG
Byggegrunn og terrengforhold: Grunnen i området sand/grus. Flatt område. Opparbeidet med plen og busker.
Grunn og fundamenter: Fundamenter i betong. Ringmur i betong. Forsterkning av trebjelklaget med trekonstruksjoner rett på terrenget.
Krypkjeller: Ringmur i betong. Krypekjeller under nedsenket stue har ikke adkomst. Kontroll via ventil i ringmur. Det er hull i stubbgulvet, utette rør gjennomføringer fører til nedkjøling av gulvkonstruksjonen.
Drenering og fuktsikring: Eksisterene bygg er ikke drenert (ingen synlig drenering). Grunnen i området består av selvdrenerende masser. Ingen plast på grunnen i krypekjeller.
Dekker og gulv på grunn: Trebjelkelag i 1. og 2. etasje. Stubbgulv over krypkjeller.
Vinduer og dører: Vinduer med isolerglass i tre karmer. Ytterdør som isolert tre dør med tre karm.
Yttervegger: Oppført i bindingsverk over grunnmur. Utvendig vindtetting med asfaltplate. Isolert, antas med 15 cm mineralull, utvendig kledd med stående trepanel.
Takkonstruksjon: Takkonstruksjon som saltak i trekonstruksjoner, skråhimlinger, kontrollere fra innvendig side. Utvendig kontroll fra bakkenivå. Merk at dagens krav til til isolering og tetthet er strengere enn det som var da taket ble bygd. Taket er tekket med shingel. Undertak av taktro. Kontrollen omfatter visuell vurdering av taktekingsmaterialer og tilhørende detaljer fra bakkenivå. Det er ikke snøfangere på taket. Takstige til pipe.
Pipe: Pipe i stål. Stige på tak for feier.
Terrasser og balkonger: Terrasse er fundamentert på søyler i tre på betongfundament og bjelker i tre. Dekke i trykkimpregnert tremateriale.

UTHUS
Uthus med gulv i tre. Vegger i laftet plank. Vinduer med 2-lags isolerglass. Tak som saltak med taktro, papp.

OPPGRADERINGER
- Badet totalrenovert i 2014, nytt bareromsvindu
- Pusset opp stue og 2. etasje
- ny taktekking med pappshingel for 3-4 år siden.
- kjøkkeninnredning med nymalte fronter og ny benkeplate

Det gjøres oppmerksom på at loftet er innredet til primærrom (2 stk soverom og trapperom). Disse rommene er godkjent av kommunen som disponibelt rom. Bruk av disse rommene, samt eventuell godkjenning for bruk til andre formål er kjøpers risiko og ansvar.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 24.04.1986

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Aronnes barneskole. Det er kort vei til Alta ungdomsskole. På sentrum ligger både Alta videregående skole og universitetet, med mange studietilbud. Det er barnehage i nærområdet på Aronnes.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Vedovn, varmepumpe og elektriske panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 34 074 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2022. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing, festeavgift og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 890 596 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 206 147 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplanens Arealdel 2021-2040, planid 20170001, gjelder. Info fra Alta kommune 08.06.2022.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighetshavere til eiendomsrett
0/904251-1/82  Hjemmel til eiendomsrett  
Vederlag: NOK 0
KJØPER:ALTA KOMMUNE  
Org.nr: 944588132
Rettighetshavere til festerett

1996/2230-1/82  Hjemmel til festerett  
12.07.1996 
Vederlag: NOK 755.000
KJØPER:Hansen Jens Harald  IDEELL: 1/2 
KJØPER:Hansen Tove Irma Moi  IDEELL: 1/2 

Pengeheftelser i eiendomsrett
1985/2345-3/82  Festekontrakt - vilkår  
18.07.1985 
festetid: 80 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 888
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
 
1988/2097-2/82   ** Nye vilkår  
30.05.1988 
1996/2230-3/82   ** Nye vilkår - feste  
12.07.1996 
Årlig festeavgift: 1138
Pengeheftelser i festerett

1985/2345-3/82  Festekontrakt - vilkår  
18.07.1985 
festetid: 80 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 888
Kan ikke overdras uten samtykke av hjemmelshaver/utleier
Gjelder feste

1988/2097-2/82   ** Nye vilkår  
30.05.1988 

1996/2230-3/82   ** Nye vilkår - feste  
12.07.1996 
Årlig festeavgift: 1138

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til adamsen@partners.no eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Grepplyngveien 17, 9514, Alta, Gnr. 32 bnr. 302 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0084

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.