Tverrelvdalen

Fellesvisning lørdag 18.3, kl. 13-14! Bollo:Nydelig utsiktshytte med topp beliggenhet

Hestvannet 33 , 9537 Tverrelvdalen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Lars Erik Bjørn
Lars Erik Bjørn Eiendomsmegler
Mia Benedicte Lund
Mia Benedicte Lund Eiendomsmegler / Fagansvarlig

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

68%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

76%

har bolig på over 120 kvm

72%

av boligene er eldre enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 43 m²
Bruksareal 43 m²
Bruttoareal 47 m²
Tomt 1 000 m² / Punktfestetomt
Soverom 2
Byggeår 2006
Gårdsnummer 35
Bruksnummer 1
Energimerking D
FINN.no 275633064
Sist endret 13.03.2023 17:23
Prisantydning 2 190 000,-
Totalpris 2 257 694,-

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 54 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 190 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 1 675,- (Overføring av festekontrakt FEFO) -------------------------------------------------------- 67 694,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 257 694,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Hestvannet 33 - ei gjennomført trivelig hytte over en etasje, pluss hems. Det er en nydelig beliggenhet ved Hestvannet, hvor det er en liten brygge. Rundt hytta er det satt opp terrasser på til sammen ca. 48 kvm, deriblant en platting med bålgrop og plassbygde benker. Kombinasjonen av kun 30 min kjøring fra Alta sentrum og kort vei til parkeringsplassen, gjør det enkelt å ta turen.

Hytta har en velholdt standard fra byggeåret, 2006. Det ble lagt inn strøm i 2019, men det er ikke innlagt vann og avløp. Her er det en innbydende stue med ekstra takhøyde, vedovn og god plass til møblement. Et tidløst kjøkken ligger i åpen løsning. Videre finnes det bad, entré og to soverom, samt to sengeplasser på hemsen. Foruten hytte er det satt opp uthus, utedo og en grillhytte med vedovn.


Kort fortalt
- Trivelig hytte over ett plan.
- Velholdt standard fra 2006.
- Kun 30 min kjøring fra Alta.
- Kort vei fra parkeringsplass.
- Nydelig, usjenert beliggenhet.
- Flott utsikt over Hestvannet.
- Terrasser på ca. 48 kvm.
- Bålplass og plassbygde benker.
- Lun varmestue med vedovn.
- Innbydende stue med vedovn.
- Åpen løsning til tidløst kjøkken.
- Innvendig bad/vaskerom.
- Ikke innlagt vann/avløp.
- Utedo like utenfor hytta.
- To soverom og en hems.
- Totalt syv sengeplasser.
- Utebod med innlagt strøm.
- Elektrisk anlegg fra 2019.
- Liten robåt medfølger i handelen

Innhold

Hytta:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang/gang, 2 stk soverom, toalettrom, stue, kjøkken, utedo. Hems er ikke målbart, men har en grunnflate på 7kvm.

Uthus:
Bruksareal: 11 m².

Utebod/vedskjul:
Bruksareal: 4 m².

Utedo:
Bruksareal: 1 m².

Standard

Pen og nyere hytte med tilhørende uthus og vedboder. Hytta har terrasser og plattinger på til sammen ca. 48 kvm. Det er satt opp sittegruppe og bålplass.
Beskrivelse av innvendige overflater:
Vegger: Panel.
Gulv: Tregulv.
Himling: Panel.
Kjøkken: Ikea kjøkkeninnredning fra 2019/2020 med hvite slette fronter, laminert benkeplate med dobbel vaskekum, blandebatteri og vannforsyning fra dunk, lys under skap, komfyrvakt.
Diverse/teknisk: Innlagt strøm. "Ring hytta varm" løsning. Kjøper må selv tegne abbonnement. Parabol med Canal Digital medfølger. Kjøper må selv tegne abbonement.

Entré

Fra tomten er det trapp opp til et overbygd inngangsparti, hvor det er god plass til å sette fra seg ski og annet utstyr på vei inn. Entreen innenfor ligger åpent mot stuen og gir et godt førsteinntrykk. Her er det tregulv og mørkbeisede panelvegger, noe som er gjennomgående til stue og kjøkken. Det er flere knagger til yttertøyet og god plass til sko.

Stue

Stuen har åpen kjøkkenløsning og er holdt i en gjennomført trivelig hyttestil. Tregulvet og de mørkbeisede panelveggene er kombinert med mønet himling og en moderne vedovn. Samtidig oppleves rommet som lyst og lett. Det er høy, hvitmalt himling og gode vindusflater i flere himmelretninger, deriblant en glassdør ut til terrassen. Sofagruppe og lenestoler får plass foran vedovnen, og innenfor kjøkkenet er det fin plass til en stor spisegruppe.

Kjøkken

Kjøkkenet har en tidløs Ikea-innredning som er montert langs hjørnet av rommet. Hvite, slette fronter er kombinert med en lys benkeplate i laminat. Innredningen munner ut i en plassbygget sittebenk ved spiseplassen. Dobbel oppvaskkum i stål er nedfelt i benken, men det er ikke innlagt vann. Kjøkkenet har for øvrig benkebelysning, komfyrnisje med ventilator og plass til kjøleskap.

TG2: Ingen anmerkning
TG3: Ingen anmerkning

Bad

Hytta er innredet med et lite bad, men det er ikke bygget som våtrom. Det har i dag servantinnredning og et portabelt toalett. Det er et hvitt servantskap med hylle, speil og lys over. For øvrig har rommet tregulv, panelvegger og et vindu. Det er også satt opp utedo på eiendommen.

TG2: Ingen anmerkning
TG3:Ingen anmerkning

Terrasse

Rett utenfor hytta er det godt opparbeidede uteområder i form av terrasser og grillhytte. Langs tre sider av hytta er det oppført terrasser, med et samlet areal på ca. 48 kvm. Blant annet er det en større platting på baksiden, hvor man sitter fullstendig usjenert. Her er det plassbygget sittebenk og arbeidsbenk, markise for solskjerming og en nedfelt bålgrop. Når temperaturen synker kan dere trekke inn i grillhytta, som måler ca. 11 kvm, har vedovn og store vindusflater.

Uteareal

Fritidseiendommen er fint plassert på en liten høyde like ved Hestvannet, med flott utsikt over vannet og god avstand til naboene. Hytta er omgitt av vakker natur, som byr på variert terreng og gode turmuligheter året rundt. Nede ved vannet er det satt opp en liten båtbrygge. Det er festetomt og stort sett naturlig vegetasjon.

Soverom

I hytta er det to soverom og en sengehems, som til sammen har mulighet for syv sengeplasser. Det ene soverommet er lite og har en plassbygget køyeseng, i tillegg til plass for dobbeltseng. Det andre soverommet har noe lav takhøyde og rom for dobbeltseng. Det er adkomst til hemsen via en stige i stuen. Her oppe er det sengeplass til to. For lagring er det en utebod/vedskjul på ca. 4 kvm, med innlagt strøm.

Beliggenhet

Hytta ligger i Bollo, som er et meget populært hyttefelt i Alta Kommune. Det er ca. ca. 22 min med bil fra sentrum. Hytta ligger usjenert til, som den siste hytta når du følger kjerreveien innover fra parkeringsplassen.

Løpende kostnader

- Festeavgift til Finmarkseiendommen (FEFO) k.r 1.399,- pr. år 2022.
- Medlemsskap i Bollo Hytteforening.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82784836

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
Tilstandsgrad 2 (TG 2):
- 2.1 Yttervegger: Tiltak: Utvendig kledning har behov for vedlikehold/maling.
- 6.1 Balkonger, verandaer og lignende: Noe skjevheter/høydeforskjell på terrasse +- 8cm. Terrassen er bygd med 22mm bord, noe nedbøy kan forekomme. Ellers fremstår terrasser i god stand, normal vedlikehold påregnes. Tiltak: Ikke vurdert nødvendig med øyeblikkelig tiltak, vanlig vedlikehold.
- Vinduer og ytterdører: Utebodene har eldre 1 og 2-lags vinduer TG 2 pga alder.

Ifølge tilstandsrapport foretatt av OK Takst og bygg ASv/ Ole Kristoffer Hætta den 27.9.2022. Denne beskrivelsen er ikke utfyllende. Se tilstandsrapporten for nærmere vurdering av byggemåte og tilstand. Tilstandsrapporten er vedlagt i salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Ingen kommentarer i selgers egenerklæring.

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

Hytta:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang/gang, 2 stk soverom, toalettrom, stue, kjøkken, utedo. Hems er ikke målbart, men har en grunnflate på 7kvm.

Uthus:
Bruksareal: 11 m².

Utebod/vedskjul:
Bruksareal: 4 m².

Utedo:
Bruksareal: 1 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Adkomst fra offentlig vei, via grusvei.

Tomt

[total_tomtearealogfeste
Tomteen er punktfestet. Bortfester er Finnmarkseiendommen (FEFO).  Årlig festeavgift utgjør kr 1.399,-. Festeavgiften kan reguleres hvert  år etter konsumprisindeks. Neste regulering er i 2023.

Garasje / Parkering

Parkering på felles parkeringsplass for hyttefeltet.

Byggemåte

HYTTE:
Informasjon om dimensjoner og spesifikasjoner er innhentet fra eier.
Fundament/grunnmur: Støpte pilarer med bjelkesko. Ifølge eier markisolert med 10cm under hele fritidboligen.
Gulv: Bjelkelag av tre konstruksjoner, antatt utført med 148mm bjelker og tilsvarende isolasjon.
Yttervegger: Bindingsverk vegger av tre konstruksjoner, antatt utført med 98mm stendere og tilsvarende isolasjon. Utvendig kled med stående panel.
Tak: Saltak av trekonstruksjoner, antatt utført med 198mm bjelker og tilsvarende isolasjon.
Taktekking: Shingel.
OVERORDNET FAGLIG VURDERING AV EIENDOMMEN: Fritidsboligen framstår som godt vedlikeholdt. Normal elde og bruk er en tilstand i seg selv, men beskrives ikke. Normal vedlikehold påregnes.

GARASJE / UTHUS:
Alle uthus/boder er utført uten markisolasjon, skjevheter vil forekomme ved telehiv.
Uthus: 11kvm. Vedovn. Eldre 1 og 2 lags vinduer. Fundamenter: Stablet kasset av trevirker. Fundamenter har noe skjevheter og har behov for justering. Gulv: Bjelkelag av trekonstruksjoner med terrassebord.
Yttervegger: 98mm bindingsverk av tre konstruksjoner (uisolert), utvendig kledd med liggende panel. Tak: Pulttak av 148mm bjelker.
Utebod/vedskjul: 4kvm. Innlagt strøm.

Ifølge tilstandsrapport foretatt av OK Takst og bygg ASv/ Ole Kristoffer Hætta den 27.9.2022. Denne beskrivelsen er ikke utfyllende. Se tilstandsrapporten for nærmere vurdering av byggemåte og tilstand. Tilstandsrapporten er vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for hytta er utstedt den 14.08.2013. Følger vedlagt.
Selger opplyser at det ifølge reguleringsplanen kun kan bygges ett uthus/anneks samt utedo. De har bygget to uthus. En kjøper vil overta ansvaret for dette tiltaket.

Oppvarming

Hytta er oppvarmet med vedfyring og elektriske panelovner. Det er innlagt strøm i hytta og uteboden. El-anlegget ble installert i 2019 og inkluderer et sikringsskap med automatsikringer. Det er ikke innlagt vann og avløp. Det er vannforsyning fra dunk og kjøkkenet har rør fra 2018. På kjøkkenet er det i tillegg komfyrvakt og mekanisk avtrekk. Den øvrige ventilasjonen i hytta er naturlig og skjer via vegg- og vindusventiler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere etter bruk,  fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 1 793 pr. år Gjelder eiendomsskatt, årsprognonse for 2022. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Alta kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 347 400 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsbolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Detaljregulering for Russekysten hyttefelt, planid. 20030006, gjelder.
Delareal: 49 kvm. Formål Friluftsområde
Delareal: 41 kvm. Formål Fritidsbebyggelse
Feltnavn: 10

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Pengeheftelser i festerett
2006/179-2/82  Festekontrakt - vilkår. 13.01.2006 
 ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 1.006
Festetiden er ikke begrenset
Tomteverdi: NOK 20.120
Pant for forfalt festeavgift
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/435356-1/200  Jordskifte   15.04.2021 21:00 
 Sak: 15-204715REN-JVAD Detsikavegen
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Hytta er tilkoblet strøm. Sommervei langs Bolloveien og frem til felles P-plass. Fra P-plass er det ca. 1.000 meter langs kjerrevei og sti frem til hytta. På vinterstid går det skuterløype fra P-plassen i Detsika og frem til hytta. Fritidsboligen er ikke tilkoblet vann eller avløp. Spillvann føres i grunn.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvite/brunevarer, møbler og innbo i hytta medfølger i handelen. Selger vil kun ta med seg personlige gjenstander. Liten robåt medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 59 82 89 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Hestvannet 33, 9537, Tverrelvdalen, Gnr. 35 bnr. 1 Fnr. 313 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0149

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.