Alta

SAGA: 2(3)-roms selveierleilighet i 2.etasje med ekstra stor takhøyde. Garasjeplass.

Aspekanten 28 , 9517 Alta

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Daniel André Adamsen
Daniel André Adamsen Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Robert Baardsen
Robert Baardsen Saksbehandler / Medieprodusent

NABOLAGSPROFIL

76%

eier sin egen bolig

76%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

54%

har bolig på over 120 kvm

75%

av boligene er nyere enn 20 år

50%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 52 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 14 241 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 835
Energimerking D
FINN.no 284696994
Sist endret 27.01.2023 09:22
Prisantydning 3 100 000,-
Totalpris 3 186 519,-
Fellesutgifter 747,-

Beregnet totalkostnad

3 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 100 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 86 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 186 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Aspekanten 28 - en 2(3)-roms selveierleilighet fra 2019. Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via felles, overbygd trapp. Stuen er i åpen løsning mot et kjøkken med integrerte hvitevarer. Sammen med ekstra stor takhøyde gir dette rommet et romslig preg. Fra stuen er det utgang til terrasse.

I leiligheten er det kombinert bad- og vaskerom med belegg på gulvet og våtromsplater på vegger. Videre er det et soverom og innvendig bod med vindu samt sportsbod. Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles garasje.

I Aspekanten bor man i umiddelbar nærhet til flotte friluftsområder, kun noen få minutters gange fra badeplass ved Skogvannet. Vinterstid er det skiløyper og en flott akebakke i nærområdet.

Innhold

2.etasje: Gang, soverom, stue, kjøkken, bad og bod.
Sportsbod.

Entré

Leiligheten ligger i andre etasje og har adkomst via felles, overbygd trapp. Gjennom en hvit ytterdør kommer man inn i leiligheten. Her er det grå vegger, og fliser på gulvet med varme. For å henge fra seg klær er det skyvedørsgarderobe.

Stue

Stue og kjøkken er i åpen løsning som sammen danner et trivelig allrom. Med ekstra stor takhøyde gir det rommet et luftig preg. Her er det plass til sofa og TV-løsning. Rommet har parkett på gulvet. For varme og hygge er det en vedovn i rommet. Fra stuen er det utgang til takoverbygget balkong.

Kjøkken

Kjøkkenet er malt i en behagelig gråfarge som matcher bra med kjøkkeninnredningen som forøvrig har bra med skap- og benkeplass. Hvitevarer som kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn er integrerte. Benkeskapsbelysning og stikkontakter er plassert over kjøkkenbenk. Det er plass til spisebord i rommet. Siden dette er en endeleilighet har rommet vindu på to vegger.

Bad

Badet er kombinert bad- og vaskerom. Her er rommet i et tidløst preg med grått belegg og hvite flismønstret våtromsplater på vegger. Rommet inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne samt en grå innredning med servant og speil med sidelys. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Uteareal

Fra stuen er det utgang til takoverbygget terrasse. For øvrig er det felles tomt for sameiet som er opparbeidet med asfaltert vei, diverse beplantninger, plenareal og biloppstillingsplass.

Soverom

Leiligheten har ett soverom i leiligheten som er av god størrelse. Veggene er malt i mørke moderne farger, og har vindu på to yttervegger. For oppbevaring er det en innvendig bod med vindu, samt utvendig bod.

Beliggenhet

Aspekanten 28 er ca. 8 km fra Alta Sentrum. Her finner man bl.a. badeland, kino, bibliotek, treningssenter og Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur. I sentrum er også kjøpesentrene Parksentret og Amfi Alta med til sammen cirka 90 butikker.

Alta kommune er "15-minutt-byen". Uansett hvor du er i byen, så er du nærmest aldri lenger unna enn 15 minutter - enten det er til badeland, snøscooterløyper, alpinbakke, kjøpesenter eller flyplass. Jakt, fiske og fantastiske turforhold er heller omtrent aldri mer enn 15 minutter unna.

I Alta er det mange idrettsklubber uansett hvilket lokalmiljø du velger, og en god dugnadsånd er noe som gjerne kjennetegner en Altaværing fra øst til vest.

Felleskostnader

747 pr. mnd.
Felleskostnader dekker felles drift og vedlikehold.

Sameie

Sameiet Aspemyra B5 består av eiendommen gnr 38, bnr. 835 i Alta kommune som er inndelt i 56 eierseksjoner.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Den enkelte sameier skal holde bruksenheten forsvarlig ved like slik at det ikke oppstår skade eller ulempe for de andre sameierne. Alt indre vedlikehold av bruksenheten, samt vedlikehold av eventuelt utendørsareal som inngår i bruksenheten, besørges og bekostes av den enkelte sameier. Den enkelte sameiers vedlikeholdsplikt omfatter også vann- og avløpsledninger fra forgreningspunktet på hovedledningsnettet, sikringsskapet og elektriske ledninger i bruksenheten, vindusglass, samt innvendige flater av balkong.

Ytre vedlikehold av bygninger, tomten, fellesarealene og anlegg besørges og bekostes av sameiet. Dette omfatter også stell og renhold mv. Styret er ansvarlig for at nødvendig vedlikehold blir gjennomført.

Sameiermøtet kan vedta avsetning til fond for fremtidig vedlikehold, påkostninger og andre fellestiltak på eiendommen. Betaling til fondet skjer i den månedlige innbetaling til dekning av felleskostnader.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 89944892
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Årsregnskapet for 2021 viser et overskudd på kr. 69.258,-. Sameiet har med dette 93.351,- i egenkapital pr. 31.12.2021. Se resultatregnskap for 2021 som er vedlegg i salgsoppgaven. Regnskapsfører er Accountor Regnskap og Rådgivning Alta AS.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Bad
Sanitærutstyr / innredning: Drenering fra innebygget toalettsisterne er ikke registrert. Vanninstallasjonen er ikke utført slik at eventuelt lekkasjevann raskt blir synliggjort.

Overflater vegger: Elastiske fuger i underkant baderomsplater har stedvis manglende vedheft i dusjsone, fuge utenom dusjsone mangler. Fornying av fuger må påregnes.

Overflater himling: Himlingsplater ikke montert i henhold til montering anvisning, platerskjøter er ikke sammenføyet tilstrekkelig.

Overflater gulv: Tilnærmet flatt gulv uten fall mot sluk på gulvflater utenfor dusjsonen. Ved en eventuell lekkasje fra toalett eller sanitærutstyr utenfor dusjsonen, vil vann kunne renne ut i tilliggende arealer til våtrommet og forårsake fuktskader. Til informasjon: Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales, men er likevel vurdert som tilstrekkelig. Målingen er foretatt på tilfeldig sted.

Øvrige rom
Annet: Etasjen har skråtak som i praksis er en lukket konstruksjon, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om det ikke ble observert skader eller symptomer på skader.

Dører og vinduer - Vinduer
Foringer til balkongdør og vindu i stue er malingsslitt på innside. Forholdet er av estetisk karakter.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
Elektrisk anlegg: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Det opplyses om at det er utført egeninnsats på deler av det elektriske anlegget. (Lys soverom). Med bakgrunn i TG3 må det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. Det må gjøres strakstiltak. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for el-kontroll.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
28. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Noen har plagdes med det i bodene såvidt jeg vet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 58 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad, soverom og gang.
S-rom: Bod.

Leiligheten disponerer 1 utvendig bod oppmålt til ca 5 m2. Boden ligger utenfor hoveddelen og er derfor utelatt fra arealoppmåling.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Areal er opplyst av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Adkomst

Via offentlig vei, samt over privat vei som eies av sameiet. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 14 241 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Felles gjesteparkering. Innkjørsel og parkering er asfaltert.

Byggemåte

Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av betong. Pulttak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon. Leilighet beliggende i byggets 2. etasje. Leiligheten består av: Stue, kjøkken, bad, soverom, gang og bod. Utgang fra stue til balkong. Leiligheten disponerer 1 utvendig bod oppmålt til ca 5 m2, biloppstillingsplass i felles garasje og parkeringsmuligheter på felles tomt.

Tekniske anlegg fra 2019. Vannrør med rør-i-rør system og kobberrør. Vanninntaksrør i plast. Leilighetens stoppekran er plassert i fordelerskap. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Automatisk vannstopper med fuktsensor på kjøkken. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad. Varmtvannsbereder på 101L (fra 2017) plassert under kjøkkenbenk. Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat i kjøkkenets overskap.

Ferdigattest / brukstillatelse

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 22.03.2019.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Saga skole. I samme område er det også barnehage. På sentrum ligger både Alta ungdomsskole, Alta videregående skole og universitet, med mange studietilbud.

Adgang til utleie

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Peisovn i stue. Gulvvarme i entré og bad. Mekanisk balansert ventilasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke opplyst av selger.

Kommunale avgifter

Kr. 14 509 pr. år
Beløpet er en årsprognose for 2022. Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Avgifter kan være avhengig av forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 735 083 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 646 298 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Grunnkart, reguleringsplankart mv. er vedlagt salgsoppgaven. Den komplette reguleringsplan med kart kan forelegges ved henvendelse til megler.

Delareal fra kommuneplanen:
Delarealer Delareal 14 240 kvm
KPHensynsonenavn H910_
KPDetaljering Reguleringsplan skal fortsatt gjelde

Delareal 339 kvm
KPHensynsonenavn H220_
KPStøy Gul sone iht. T-1442
(Meglers kommentar: Deler av eieendommen er i en støysone "gul")

Offentlige planer

Reguleringsplanen "Detaljregulering for Aspemyra B5" planid:20150004, gjelder. I tillegg reguleringsplanen "Aspemyra boligområde (Saga)", planid: 20060014. Opplysninger fra Alta Kommune 30.11.2022.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2018/1586687-2/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening

GRUNNDATA
2020/459259-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
2017/636671-1/200  Seksjonering  
15.06.2017 21:00 

opprettet seksjoner:
snr: 32
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 65/4652

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann- og avløpsanlegg via private stikkledninger.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 02 67 64 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Aspekanten 28, 9517, Alta, Gnr. 38 bnr. 835 snr. 32 orgnr. 922661731 i Alta kommune

Oppdragsnummer

89-22-0223

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Alta AS sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.