Skien - Klyve

Splitter ny og lekker enebolig med egen utleiedel! Frittstående garasje. Lave omkostninger!

Alvestadtunet 32 , 3739 Skien

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jørn Eik-Nilsen
Jørn Eik-Nilsen Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

35%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

89%

har bolig på over 120 kvm

67%

av boligene er eldre enn 20 år

24%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 203 m²
Bruksareal 203 m²
Tomt 737 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 2022
Gårdsnummer 225
Bruksnummer 46
Energimerking C
FINN.no 260544724
Sist endret 10.08.2022 07:44
Prisantydning 6 850 000,-
Totalpris 6 882 519,-

Beregnet totalkostnad

6 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 740 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 32 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 882 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset Telemark v/ Jørn Eik-Nilsen Alvestadtunet 32 på Klyve. Dette er boliger for deg som ønsker ny moderne bolig samtidig som du bor i et rolig naturskjønt område - sentralt mellom Skien og Porsgrunn Vest. Boligen grenser til grønne friområder. Boligen er innholdsrik og malt i tøffe tidsriktige farger! Smarte ledlysløsninger! Lekre flislagte bad med dusjkabinett.  Pent opparbeidet hage med ferdigplen og fin overbygget terrasse ut fra stuedel og utgang til veranda fra stue og kjøkken i 2. etg.
I tillegg kan man skaffe seg en god ekstra inntekt fra utleieboligen som ligger i del av 1. etg.
Frittstående garasje med automatisk garasjeportåpner, det er montert leddlys i tak, praktisk bod i bakkant med egen dør.

Innhold

Eneboligen inneholder:
1. etg. hovedbolig: Entrè/trappegang, stue, kjøkken og vaskerom/wc.
2. etg.: 2 x bad/wc og 4 soverom
Utleiedel 1. etg.: Entrè/gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom
Kaldtloft: Kryperom

Frittstående garasje.

Standard

Vi har gleden av å presentere Alvestadtunet 32 på Klyve. Nyoppført enebolig med egen utleiedel. Boligen har høy standard!

1. etg. hovedbolig inneholder: Entrè/trappegang, stue, kjøkken og  vaskerom/wc.

Boligen har åpen kjøkken og stueløsning. Fra stuedel er det skyvedører ut til overbygget terrasse. Store vindusflater som gir godt med lys inn i rommet. Pen Jøtul peisovn er montert i stue.

Lekkert kjøkken med takhøy innredning, stilige glatte kjøkkenfronter av type AUBO kjøkken, laminert benkeplate, nedfelt komposittvask, integrert oppvaskmaskin, integrert ovn og mikro i høyskap, intgegrert kjøleskap og fryser, uttrekksventilator type Røroshetta med avtrekk ut i yttervegg. Det er montert komfyrvakt og aqua stopper. Kjøkkenøy med laminert benkeplate, underskap med glatte fronter, godt med skapplass.

Våtrom er utført av Knardal Bygg AS. Boligen har et praktisk vaskerom/wc med malte vegger og malt tak med 5 LED spotter. Gulvet har belegg med oppkant, utført av Bilfinger AS. Innredningen har glatte fronter, laminert benkeplate, nedfelt stålvask, opplegg vaskemaskin og tørketrommel og veggfestet toalett. I tillegg har vaskerommet balansert ventilasjon med tilluft under dør.

2. etg. hovedbolig inneholder: Stue, bad/wc og 4 soverom

Delikat tretrapp fører deg opp fra boligens 1. etg. til 2. etg. Boligen har åpen kjøkken og stueløsning, med praktisk kjøkkenøy. Tøft kjøkken med moderne håndtak i dører og skuffer. Stilfull sort vask med matchende blandebatteri. Integrerte hvitevarer, komfyr montert i riktig høyde i innredning.  Skyvedør ut til stor veranda med gulv og pent rekkerverk i impregnert treverk. Det er to utganger til veranda og det er mulig å stille dørene i luftefunksjon.

4 pene soverom med tidsriktige farger og alle rom med garderobeskap. Hovedsoverom har egen romslig og praktisk garderobe i sort. Dette soverommet har også inngang til eget bad, lekkert flislagt med takhøyt vindu med frosting.

Våtrom utført av Knardal Bygg AS. Våtromsplater på vegger og malt tak med 3 LED spotter. Belegg på gulv med oppkant, utført av Bilfinger AS. Bad/wc har 121 cm bred baderomsinnredning med heldekkende hvit vask, underskuffer med glatte fronter, veggfestet toalett og dusjkabinett. Balansert ventilasjon med tilluft under dør.

Utleiedel i 1. etasje inneholder:  Entrè/gang, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og 2 soverom

Egen utleiedel med separat inngang. Stue og kjøkken i åpen løsning. Tøffe spotskinner i tak på kjøkken. Tak og vegger er malt i samme farge, gir en flott karakter til rommet.

Kjøkken har hvit glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate, nedfelt stålvask, uttrekkventilator type Røroshetta med avtrekk ut i yttervegg. Godt med skapplass.

2 soverom malt i smakfulle farger begge med garderobeskap.

Våtrom er utført av Knardal Bygg AS. Våtromsplater på vegger og malt tak. Belegg på gulv med oppkant, utført av Bilfinger AS. Rommet har 82 cm bred baderomsinnredning med heldekkende hvit vask, underskuffer med glatte fronter, speil med innebygget lys, toalett og dusjkabinett. Bad/wc har balansert ventilasjon med tilluft under dør.


TEKNISKE INNSTALLASJONER:
Vannledninger har rør i rør system til bad/wc og kjøkken, samleskap på våtrom.
Boligen har balansert ventilasjonsanlegg type Flexit med enhet plassert på entre/gang i hver boenhet.
Boligen har på vaskerom/wc i hovedbolig bereder 282 liter til hovedbolig.
Boligen har på vaskerom/wc i hovedbolig bereder 113 liter til utleiedel.
Boligen har på vaskerom/wc i hovedbolig og på utleiedel på entre/gang innfelt sikringsskap med automatsikringer samt innfelt skap for svakstrøm, utført av SPB Elektro AS.

Kjøkken

TG2:
TG3:

Bad

TG2:
TG3:

Beliggenhet

Alvestadtunet har en flott beliggenhet på Klyve med naturen som nærmeste nabo. Gå rett inn i flotte turområder som Kverndammen, Solmyrås, Piggen eller Porsløypa for å nevne noen. Området er barnevennlig i enden av blindveg med gåavstand til både barnehager som Kverndammen barnehage og Klyveskogen barnehage samt Klyve Barneskole og Kongerød Ungdomskole. Tomten grenser til grønne friområder.

Fritidstilbud:
Gå inn på nettsiden:
www.skien.kommune.no
Her finner man totaloversikt over alle aktiviteter, tjenester, kultur og servicetilbud i Skien kommune.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport foreligger det ikke noen tilstandsgrader 2 og 3.

Boligen fremstår uten noen spesielle anmerkninger, godt håndtverksmessig bygget og gir et positivt inntrykk, men det anbefales å lese rapporten i sin helhet for å få et så korrekt inntrykk av boligens helhetlige stand som mulig.

Selgers egenerklæringsskjema

Egenerklæringsskjema følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 203 kvm, Bruksareal: 203 kvm

1 . etasje/hovedbolig:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè/trappegang, stue, kjøkken og vaskerom/wc.

2. etasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 x Bad/wc, stue og 4 soverom

Utleiedel 1. etasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè/trappegang, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og 2 soverom.

Kaldtloft med kryperom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Telemark sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.
Se kart på finn.no

Tomt

Areal: 737 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen er opparbeidet med gruset gårdsplass og plenareal på sørøstside. Tomten har meget god beliggenhet innerst i boligfeltet med gruset innkjørsel hvor det er flere biloppstillingsplasser på egen tomt samt parkering i garasje. Tomten grenser til friområde.

Garasje / Parkering

Egen garasje med bod.

Byggemåte

Eneboligen er oppført i 2022 og boligen skal være oppført i henhold til TEK-17 og byggeskikk og fagmessig utførelse i 2022. Boligen fremstår uten noen spesielle anmerkninger, godt håndverksmessig bygget og gir et positivt inntrykk. Knardal Bygg AS har stått som utbygger. Byggegrunn av sprengsteinsfylling. Ringmur av isolerte såleelementer og støpt betongplate. Taket er tekket med papp fra byggeår. Boligen har takrenner og nedløp i stort stål med utkast til avløp, ventilasjonshette, skottrenner, beslag på israft fra 2022. Boligen er oppført i isolerte trekonstruksjoner, utvendig kledd med stående kledning over støpt plate og isolerte ringmurselementer. Boligen har saltak oppført med takstoler og undertak av vannfaste sponplater og fra byggeår. Nedfellbar loftsstige på stue, 2. etg. Boligen har 3-lags isolerglass med ferdigmalte trekarmer fra 2021. Boligen har glatt hovedytterdør med 3-lags isolerglassfelt til hovedbolig og utleiedel. Boligen har veranda mot norvest ut fra stue i 2. etg.  på ca 39 m2.

Garasje oppført i isolerte trekonstruksjoner over støpt plate og ringmur, utvendig kledd med stående kledning, saltak tekket med pap, undertak av vannfaste sponplater, glatt tredør på endevegg, motorisert leddport, takrenner og nedløp i stål. Innvendig innlagt strøm og lys. Skult anlegg i garasje. Eget sikringsskap.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 20.04.2022 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Kverndammen barnehage (0-6 år)
Klyveskogen barnehage (0-6 år)
Kongerød barnehage (1-5 år)

Skoler:
Klyve skole (1-7 kl.)
Kongerød ungdomsskole (8-10 kl.)
Skogmo videregående skole
Hjalmar Johansen vgs. 9 min

Adgang til utleie

Boligen har egen utleiedel.

Oppvarming

Boligen har stålpipe og ildsted type Jøtul med glassplate, montert av Peisovnspesialisten AS i Skien.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 500 pr. år Dette er en årsprognose fra kommunen.

Eiendomsskatt

Det er i Skien kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Skien kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Adkomst til eiendommen skjer ved felles avkjørsel med flere eiendommer. Atkomst over annen eiendom.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til eiknilsen@partners.no eller SMS: 90 63 86 96 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Ved første overføring av en nyoppført bygning som ikke er tatt i bruk, blir det bare betalt dokumentavgift av tomteverdien, ikke bygningen.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Alvestadtunet 32, 3739, Skien, Gnr. 225 bnr. 46 i Skien kommune

Oppdragsnummer

90-21-0067

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.