Heistad - Brønnløkkavegen

Romslig enebolig fra 2010 med god standard i meget populært boområde - 5 soverom - dobbel garasje

Brønnløkkavegen 6B , 3941 Porsgrunn

VISNINGER

18. august torsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Per Arne Helland
Per Arne Helland Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

88%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

36%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er nyere enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 194 m²
Bruksareal 194 m²
Tomt 644 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 5
Byggeår 2010
Gårdsnummer 69
Bruksnummer 584
Energimerking C
FINN.no 261124979
Sist endret 06.08.2022 11:05
Prisantydning 7 050 000,-
Totalpris 7 240 269,-

Beregnet totalkostnad

7 050 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 176 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 050 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 190 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 240 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meglerhuset & Partners Telemark v/ Eiendomsmegler MNEF Per Arne Helland har gleden av å presentere Brønnløkkavegen 6B på Heistad. Romslig enebolig  med dobbel garasje fra 2010.  En innbydende, tidløs og forseggjort enebolig med harmoniske proporsjoner og pene detaljer. En innholdsrik familiebolig med alt hva en familie kan ønske seg. Boligen har en svært god og gjennomtenkt planløsning, og inneholder hall, 5 soverom, 2 bad, romslig kjøkken, vaskerom, loftstue og stue. Boligen holder en gjennomgående god standard og har en god planløsning hvor familien kan oppholde seg i forskjellige soner. Fra stuen er det utgang via dobbel glassdør til luftig og solrik terrasse.

- Vannbåren varme
- Ventilasjonsanlegg
- Sentralstøvsuger
- Innlagt fiber internett fra Altibox, Viken Fiber
- Dobbel garasje
- Sentral beliggenhet på Heistad

Innhold

Romslig enebolig over 2 etasjer:

Hovedetasje: Entré/trappehall, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom.

Loftetasje: Loftstue, bad og 4 soverom.

Samt dobbel garasje.

Standard

Meglerhuset & Partners Telemark v/ Eiendomsmegler MNEF Per Arne Helland har gleden av å presentere Brønnløkkavegen 6B på Heistad. Romslig enebolig  med dobbel garasje fra 2010.  En innbydende, tidløs og forseggjort enebolig med harmoniske proporsjoner og pene detaljer. En innholdsrik familiebolig med alt hva en familie kan ønske seg. Boligen har en svært god og gjennomtenkt planløsning, og inneholder hall, 5 soverom, 2 bad, romslig kjøkken, vaskerom, loftstue og stue. Boligen holder en gjennomgående god standard og har en god planløsning hvor familien kan oppholde seg i forskjellige soner. Det foreligger boligsalgsrapport i.f.m salget og det henvises til denne for detaljert teknisk vurdering.

Enebolig med alle de viktigste rommene i 1. etasje, som kan brukes av alle i så stor utstrekning som mulig og uansett funksjonsevne, uten individuelle tilpasninger eller spesielle utforminger. Praktisk hall med god plass til sko og yttertøy. Lyst, romslig og delikat kjøkken som innbyr til stor matglede for store og små. Kjøkkenet har store vindusflater og en gjennomtenkt planløsning. Takhøy kjøkkeninnredning type Schmidt fra 2010, glatte høyglans fronter, laminert benkeplate, nedfelt stålvask, nedfelt induksjon kokeplater 4 stk, mosaikk over benkeplate, takfestet ventilator med kullfilter, mikroovn samt stekeovn og kaffemaskin i høyskap, integrert kjøleskap med integrert frys, oppvaskmaskin og buet halvøy, godt med skapplass og spiseplass. Et sosialt allrom og naturlig samlingspunkt til hverdag og fest. Her legges alt til rette for frokoster, brunsjer, større middager og hyggelige spillekvelder. Pent og praktisk bad i 1. etasje, også med tilgang til hovedsoverommet. Bad er utstyrt med møblement med overliggende hvit vask, plassbygget fronter, innrammet speil, veggfestet toalett og åpen dusjløsning. Praktisk vaskerom i 1. etasje som er utstyrt med innredning med laminert benkeplate, nedfelt stålvask, høyglans fronter, overskap med høyglans fronter, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Fliser på gulv, MDF smartpanel på vegger og malt himling. I boligens 2. etasje finner du bad, loftstue og 4 romslige soverom. Lyst og delikat bad i 2. etasje som innbyr til rekreasjon og velbehag.  Fliser på gulv og vegger samt mosaikk ved møblement og på hjørne boblebadekar og malt himling. Badet har 90 cm møblement med fliser og tredører i front samt over liggende hvit vask, veggfeste toalett, innfliset hjørneboblebadekar og åpen dusjløsning med dusjdør

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Heistad i Porsgrunn. Heistad, er full av muligheter for familier som er glad i å være i aktivitet, sommer som vinter. Det er et godt barnehagetilbud og gode skoler. Gode kollektivtilbud og kort avstand til flere dagligvarer, apotek, blomsterforretning, legesenter og Hei Idrettsforening med svømmehall og flere fritidstilbud. Fine turområder sommer som vinter. Kort vei til flotte badestrender. Et meget etterspurt boligområdet bestående for det meste av eneboligbebyggelse, og nær nyhusbebyggelse på
Nedre Brønnløkka.

Fritidstilbud

Gå inn på nettsiden: http://www.porsgrunn.kommune.no/
Her finner man totaloversikt over alle aktiviteter, tjenester, kultur- og servicetilbud i Porsgrunn kommune. Skoler og barnehager i kommunene ligger alfabetisk under kategorien "skole og barnehage" på samme nettside

Løpende kostnader

Ny eier må påregne seg faste/variable kostnader for drift og vedlikehold, som f.eks. strøm, forsikring og tv-/internett. Nevnte faste utgifter vil i stor grad variere etter eget forbruk, ønsker og avtaler.

Forsikring

Tryg
Polisenummer: 6858899

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Terrasse: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Lavt rekkverk på veranda og det bemerkes at krav i henholdt til TEK 17, § 12-17. Rekkverk skal ha en minimumshøyde ved balkonger på 100 cm.

Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Bad i hovedetasjen: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp. Toalett dekker ikke helt hull, synlig over toalett

Vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til
gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.  Fall krav for vaskerom er 1:100 på hele gulvet

Bad i 2. etasje: Det er påvist sprekker i fliser. Det er sprekker i fliser på flislagt kanal mellom dusj
og møblement. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Toalett dekker ikke helt hull, synlig over toalett.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven: Vannlekkasje på kjøkken som var en forsikringssak, og er utbedret.

Annen informasjon: Naboeiendommen med adresse Brønnløkkavegen 8 er søkt fradelt for fremtidig boligbebyggelse. Konferer megler.

Boligens areal

Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 194 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 114 m².
Primærrom: 114 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/trappehall, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Loftstue, bad og 4 soverom.

Garasje på 36  m² bruksareal.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Breviksvegen: Ta av på Strandjordvegen, så tar du andre veg til venstre inn Brønnløkkavegen, du får boligen på venstre side. Boligen er merket med til salgsplakat fra Meglerhuset Telemark. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eiet tomt på 644,1 m2 som er pent opparbeidet med plen, bed og prydbusker. Tomten har meget god beliggenhet i boligfeltet med asfaltert innkjørsel hvor det er flere biloppstillingsplasser på egen tomt samt parkering i egen garasje. Belegningsstein  ved adkomst bolig samt småmurer av stableblokker av betong.

Garasje / Parkering

I dobbel garasje, samt asfaltert innkjørsel hvor det er flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Byggemåte

Boligen er oppført på ringmur av isolerte såleelementer og støpt betongplate. Boligen er oppført i isolerte trekonstruksjoner, utvendig kledd med stående trekledning fra byggeår. Det er side hengslede 2-lags isolerglassvinduer samt ett vindu ved hovedytterdører med 3-lags isolerglass med ferdig malt trekarmer og sprosser fra byggeår. Vinduer på Soverom loftetasje tilfredsstiller ikke forskriftskrav til rømningsvei for varig opphold da kravet til vinduer i henhold til Teknisk Forskrift er min 50 cm bredde og 60 cm høyde og minimum 150 cm til sammen. Det er midtstøtte i dobbelt hengslede vinduer med bredde under 50 cm og ikke godkjente rømningsvinduer. Målt bredde på befaringen er 46 cm. Det er profilert hovedytterdør og to-fløyet verandadør med 2- lags isolerglass i malte trekarmer. Saltak oppført med tresperr og sutaksplater med lufting 5 cm mellom bjelkelag med Isola luftespaltepapp samt synlige luftespalter i kiste fra byggeår. Boligen har skråhimling innvendig og som er en lukket  konstruksjon med liten inspeksjonsmulighet. Boligen har takstein fra byggeår med underliggende duk. Boligen har takrenner og nedløp i sort stål med utkast til mark, ventilasjonshette, skottrenner, gravrenne, stigtrinn, vindski, beslag på israft, samt snøfanger. Garasje oppført i trekonstruksjoner over støpt betongplate med ringmur av betong, utvendig kledd med stående trekledning, saltak tekket med betongtakstein, undertak av rupanel og duk, takrenner og nedløp i stål, 2-lags isolerglassvindu, innvendig støpt betonggulv, åpne trekonstruksjoner på vegger og i tak, motorisert leddport og tredør på kortside mot boligen, innlagt strøm og lys i garasjen. Vi gjør oppmerksom på at boligen kan være oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som legges til grunn.  Det er utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne, samt teksten som står under diverse i salgsoppgaven før bud inngis.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 02.08.2010.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Lundelia barnehage (0-6 år)  0.8 km
Kjellerstua familiebarnehage (0-6 år) 1.3 km
Rypeveien barnehage (0-6 år) 1.3 km

Skoler
Heistad barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 1.5 km
Brattås skole (1-7 kl.) 3 km
Bamble vgs - avd Croftholmen 5.6 km
Bamble videregående skole 6.5 km

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i boligen.

Oppvarming

Boligen har  vannbåren gulvvarme som oppvarmingssystem, kombinert med balansert ventilasjon og varmegjenvinning. I tillegg er det peisovn i stua. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 29.784,- for 2022. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift i overgangen til nytt år.

Eiendomsskatt

Det er i Porsgrunn kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 4 promille av beregningsgrunnlaget på kr. 3.313.700,-. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. Eiendomsskatten ligger i de kommunale avgiftene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 452 007 pr. 2021
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 227 226 pr. 2021

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål ifølge reguleringsplanen for Hageveien 7 vedtatt av Porsgrunn kommune 27.03.2008.  For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Naboeiendommen med adresse Brønnløkkavegen 8 er søkt fradelt for fremtidig boligbebyggelse. Konferer megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter/heftelser som følger eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Porsgrunn kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til helland@partners.no eller SMS: 45 23 08 63 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Brønnløkkavegen 6B, 3941, Porsgrunn, Gnr. 69 bnr. 584 i Porsgrunn kommune

Oppdragsnummer

90-22-0048

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset & Partners Telemark sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.