Hvitsten

1 mulighet igjen! Prosjekterte eneboliger m/vidstrakt fjordutsikt- 4(5) soverom, 2 bad, 2 stuer, takterrasse

Ivar Bechs vei , 1545 Hvitsten

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

53%

av boligene er eldre enn 20 år

23%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Bruksareal 162 m²
Bruttoareal 221 m²
Soverom 4
Byggeår 2021
Gårdsnummer 56
Bruksnummer 608
FINN.no 202005922
Sist endret 03.05.2022 14:50
Prisantydning 9 290 000,-
Totalpris 9 326 342,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
3 4 162 m2 9 290 000,-

Prosjektets beskrivelse

5 svært flotte utsiktstomter i Hvitsten skal nå bebygges med moderne eneboliger. Boligene blir over to etasjer med dobbel carport og stor terrasse med glassrekkverk. Vid utsikt over Oslofjorden. Meget gode solforhold.

Boligene, som leveres nøkkelferdig, får noe forskjellig planløsning, men alle inneholder minst 2 bad, 4 soverom, 2 stuer, kjøkken fra Norema og flislagte bad med 60x60 fliser mm. Mulighet for utleiedel.

Innhold

1.etasje: Entrè, gang, bad/vaskerom, 3 soverom, tv-stue, bod
2.etasje: Stue/kjøkken, bad, garderoberom, soverom
Annet: Sportsbod med utvendig adkomst

Standard

Gjennomgående god standard på alt av materialvalg, samt når det kommer til fast inventar. Boligene leveres iht. TEK17. Noen korte punkter følger:
 
<b>Hall</b>
Gulver med 60 x 60 fliser og med elektriske varmekabler.
 
<b>Bad/vaskerom</b>
Flislagt bad med 60 x 60 fliser både på gulv og vegger. Bad i 1. etg. med dusjhjørne med innfellbare dører, vegghengt wc og servantskap og med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Bad i 2. etg. med dusjhjørne med innfellbare dører, vegghengt wc og servantskap.
Se eget vedlegg for spesifikasjon av leveranse bad.
 
<b>Kjøkken</b>
Norema kjøkken med opplegg for oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, mikro og kjøl-/frys. Utstrakt bruk at praktiske skuffer. 1 stavs parkett på gulv. Åpen himling og store vindusflater.
 
<b>Stue</b>
1 stavs eikeparkett på gulv og sparklet flater på vegger. Åpen himling og store vindusflater. Peisovn for varme og hygge. 
 
<b>Generelt</b>
Foruten 2 bad og entrè har alle gulver 1 stavs eikeparkett. Opplegg for TV i ett valgfritt rom er inkludert i leveransen.
 
<b>Terrasse</b>
Alle boligene får romslig, vestvendt terrasse av varierende størrelse med glassrekkverk.
 
Mulighet for utvidet leveranse tilpasset kjøpers ønsker via tilvalg.

Kort fortalt

- Prosjekterte, moderne eneboliger
- Dobbel carport og biloppstillingsplass foran boligen. (Garasjeport er mulig tilvalg)
- Vestvendt takterrasse
- Stue og kjøkken i en åpen løsning.
- Kjøkken fra Norema med mange valgmuligheter.
- Peisovn i stue
- Godt med plass for sofaløsning og spisebord
- Flislagt bad i begge etasjer
- 4 fine soverom med garderobeskap. Mulighet for et 5. soverom.
- Automatsikringer og jordfeilbryter
- Ventilasjon med varmegjenvinning
- Mulig for tilvalg og endringer

Beliggenhet

Eneboligene vil utgjøre et tun, med usjenert og fri beliggenhet. Boligene får en idyllisk beliggenhet på solrik høyde i sommerstedet Hvitsten. Hvitsten er et kupert område mot vest, med smale, snirklende gater. Barnevennlig beliggenhet med barnehage i nærheten, området sokner til Bjørlien Barneskole og Vestby Ungdomsskole. I sentrum av Hvitsten er det eldre boliger, kirke, sjøbod og brygge, badestrand, og flotte omgivelser for øvrig.
 
Fine turområder finner du rett i nærheten, gå sørover mot Son, eller nordover mot Drøbak i tillegg til mange lokale stier i området.
Populære og nyoppussede Ramme Gaard ligger også i Hvitsten.  Se www.ramme.no
 
Hvitsten ligger ca. 6 km fra Vestby sentrum med alt man måtte trenge av butikker og servicetilbud. Kort vei ut til E6 fra Vestby, og det er derfor kort reisetid til Moss (ca. 20 km), Oslo (ca. 40 km), Vinterbro (ca. 15 km) og Ski (ca. 20 km). Svinesund og Gardermoen Lufthavn nås på 45 min. med bil. Det er også dobbeltspor for tog via Vestby stasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Fastpris - ingen «budkrig».
- Lave omkostninger (ikke dokumentavgift av kjøpesum, kun av tomteverdi).

Oppvarming

Boligene leveres med følgende oppvarmingskilder:
- Balansert, varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg
- Vedovn
- Elektrisk gulvvarme i entrè og på begge bad

Tomt/hage

Tomten leveres maskinplanert med stedelige masser. Vei- og gangarealer leveres med singel.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..

Adgang til utleie

Boligen består av 1 boenhet, som kan leies ut i sin helhet. Det er ny eier sitt ansvar at boplikt overholdes, boplikten er ikke personlig.

Boligens areal

Bruksareal: 162 kvm - 172 kvm, Bruttoareal: 221 kvm - 252 kvm
Se vedlagt skjema med størrelse for hver enhet, og  plantegninger for nærmere spesifikasjon av rominndeling

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Naboeiendommen gnr. 56, bnr. 113 er registrert som kulturminne "Hengeleppa", et arkeologisk minne med steinalderboplass.

Vei/Vann/Avløp

Boligene tilknyttes offentlig vann og avløp. Tilknytningsavgifter for vann og avløp er med i leveransen.
Det er pliktig medlemskap i Strandskogen Vel. Velavgiften er på kr 1500,- pr. år, med innmeldingsavgift kr 5000,- pr. bolig.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Betalingsbetingelser

Kjøper betaler først kjøpesummen i forkant av overtagelsen.
 
Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.