Askim - Sollia

Stor 2-roms andelsleilighet med solrik, vestvendt terrasse på hele 14,5 kvm - Garasjeplass - Ingen forkjøpsrett

Sollia 28 , 1832 Askim

VISNINGER

2. februar torsdag kl. 16:00-17:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Anette Mandfloen Strøm
Anette Mandfloen Strøm Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Elin Westerby
Elin Westerby Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

30%

har bolig på over 120 kvm

96%

av boligene er eldre enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 64 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 6 549 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1976
Gårdsnummer 99
Bruksnummer 285
Energimerking E
FINN.no 286144776
Sist endret 25.01.2023 10:35
Prisantydning 2 250 000,-
Totalpris 2 338 851,-
Fellesutgifter 3 618,-

Beregnet totalkostnad

2 250 000,- (Prisantydning) 80 569,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 330 569,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 300,- (Medlemsskap BRL) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 282,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 338 851,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Sollia 28 er en lys leilighet beliggende i byggets underetasje. Leiligheten består av: Entré, stue, kjøkken, 1 soverom, bad og bod. Utgang fra stue til vestvendt terrasse på hele 14,5 kvm. Fra terrassen har man fin utsikt over feltet og meget gode solforhold.
 
Leiligheten har praktisk planløsning og fremstår som lys med gode vindusflater. Det medfølger bod på ca. 4,5 kvm og leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller. Det ligger klart for å installere lader til elbil.
 
Beliggenheten er rolig og tilbaketrukket, men med kort gangavstand til Askim sentrum, butikker og bussholdeplass er rett i nærheten. Fine turområder i nærområdet.
 
Velkommen til visning!

Innhold

Entré, stue, kjøkken, soverom, bad, bod.
Annet: Bod på ca 4,5 m², merket 3 i underetasjen og en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg, merket 28-3 i kjelleren.

Generelt

Gulvflater belagt med laminat, fliser i entré. Veggflater med malt tapet, malt lettbetongvegg i bod. Himlingsflater med malt tapet og malt flate i bod.
Profilerte innerdører. Skyvedørsgarderobe på soverom.
 
TG2:
- Overflater gulv: Det er observert skade på laminat på soverom. Det er observert stedvis små gliper i endeskjøter på laminat. Bør utbedres.
Det er stedvis gliper mellom gulvlist/vegg og gulv. Usikker årssakssammenheng. Det registreres bomlyd i gulvflis i entré, noe som kan indikere manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Innerdører: Dørbladet til innerdør til soverom har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra 2006. Kjøkkeninnredning med slette fronter og benkeplater av laminat med nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Frittstående kjøleskap med frysedel, frittstående komfyr med platetopp og oppvaskmaskin i
benk. Ventilator med kullfilter i overskap.
  
TG2:
- Varmtvannsbereder. Alder og tilstand. Varmtvannsbereder er plassert i tørt rom men har ikke automatisk vannstoppventil. Varmtvannsbereder står i skap som mangler understøttelse av skapbunn.
- Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør forårsake følgeskader.
- Overflater gulv: Det er observert stedvis hakk/merker og noe svelling i endeskjøter på laminat. Bør utbedres.

Bad

Flislagt bad fra 2006 med gulvvarme, nedsenket himling med panel og downlights. Badet er utstyrt med: Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant med ett-greps armatur, speil med overskap, overlys og stikkontakt på vegg over servant, dusj på gulv i dusjnisje med
innfellbare dører, dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj samt vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil plassert i nedforet kasse ved dusjnisje.
 
TG2: Helhetsvurdering

Uteareal

Utgang fra stue til vestvendt terrasse på ca. 14,5 kvm. Uteplassen er belagt med fliser og har rekkverk av blomsterkasser i betong.  Stikkontakt og markise.
 
TG2:
- Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift.
- Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som kan indikere manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon og alder/tilstand er ikke kjent. Bygningsdelen er fuktutsatt.

Beliggenhet

Beliggenheten er rolig og tilbaketrukket i veletablert og populært boligområde, med kort vei til Askim sentrum. Butikker og bussholdeplass er rett i nærheten, samt fine turområder i nærområdet.

Felleskostnader

3 618 pr. mnd. Felleskostnader: Betjening fellegjeld, kabel-tv, kommunale avgifter, felles byggforsikring, utvendig vedlikehold mm.

Andel fellesgjeld

80 569

Andel formue

27 875

Borettslag

Borettslag: Sollia borettslag 1, Orgnr: 953025272
Sollia borettslag I består av 42 boliger og ingen næringslokaler.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Følgende saker er jobbet med de senere årene:
- Elbil lading satt opp i garasjen
- Ny tv- og internettleverandør - Altibox
- Ny strømleverandør - Lyse

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12136418635, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 19.12.2022: 3.95% pa.
Antall terminer til innfrielse: 39
Saldo per 19.12.2022: 3 344 429
Andel av saldo: 80 570
Første termin/første avdrag: 27.08.2018 ( siste termin 27.08.2032 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld

Forsikring

If skadeforsikring NUF Polisenummer: SP587044

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse i forbindelse med utleie.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold er ikke tillatt iht vedtektene, men kan innvilges av styret dersom gode grunner taler for det, og i  overensstemmelse med de vilkår som er fastsatt i husordensreglene. Husdyr kan først medtas etter at styret skriftlig har innvilget søknad om dette.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
 
- Etasjeskiller - U.etasje, 2 Skjevhetsmåling: Det er registrert noe merkbare skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 20 mm i stue og 17 mm på soverom.
-  Hovedstoppekran: Stoppekran er plassert utenfor boenhet. Ikke hensiktsmessig mht lekkasjeproblematikk.
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.
Det er registrert jordete og ujordete stikkontakter på samme kurs (Kjøkken/stue). Kursoversikt samsvarer ikke med antall sikringer. Forholdene må utbedres av en kvalifisert fagperson. Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig
kontrollør/eltakstmann. Det anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann.
- Dører: Entrédør er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Entrédør har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad/dørkarm. Det er observert manglende beslag under balkongdør. Fare for fukt i konstruksjonen. Bør monteres.
 
Overnevnte er kun utdrag fra rapporten, dokumentet må leses i sin helhet.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har ingen kommentert på spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven.
Selger har ikke bebodd eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 67 kvm
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad.
 
Leiligheten disponerer i tillegg en bod på ca. 4,5 m², merket 3 i underetasjen og en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg, merket 28-3 i kjelleren.
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 6 549 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg, merket 28-3 i kjelleren.
Borettslaget informerer om at det er mulighet for elbill lading i garasjen.
Felles oppstillingsplass på feltet, øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Terrasseblokk over 3 etasjer samt underetasje og kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Yttervegger med
fasadeplater samt trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med takpapp/folie (taket er ikke besiktiget). Slett entrédør fra ukjent årstall med
kikkehull. Brannklassifisering B30. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra 2002. Varmtvannsbereder på 120 liter fra ukjent
årstall plassert i benkeskap på kjøkken.
 
Ref. tilstandsrapport utført av Anticimex.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.06.1976. Kommunen opplyser at denne midlertidige brukstillatelsen er å betrakte som ferdigattest da manglene ser ut til å være utført.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.
 
I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming - Teknisk

Elektrisk oppvarming.
 
Vannrør av typen rør-i-rør, forkrommet kobber og kobber. Stoppekran og vannmåler er plassert ved felles boder utenfor boenhet i samme etasje.
Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør plassert på bad. Varmtvannsbereder på 120 liter fra ukjent årstall plassert på kjøkken. Varmekabler på
bad. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer og på yttervegg i stue, naturlig avtrekk fra bad og kjøkken.
 
Sikringsskap med skru- og automatsikringer og strømmåler er plassert i felles trappeoppgang. Leiligheten har skjult og åpent elektrisk anlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruk er ikke stipulert.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 580 609 pr. 31.12.20
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 935 362 pr. 31.12.20
 
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
 
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til felles avkjørsel, felles gangareal, blokkbebyggelse og følger bestemmelse til reguleringsplan "Nordre del av Sollia -
012419980003". For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Indre Østfold kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
 
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 93 02 08 58 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
 
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
 
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
 
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Nei. Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett ved overdragelse/salg av andel.

Adresse og matrikkel

Sollia 28, 1832, Askim, Gnr. 99 bnr. 285, andelsnr. 3 i Sollia borettslag 1 med orgnr. 953025272 i Indre Østfold kommune

Oppdragsnummer

91-22-0097

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Indre Østfold sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.