Partners Eiendomsmegling, Asker

Eternittveien 4, 3470 Slemmestad

Partners Eiendomsmegling Asker er en av de ledende eiendomsmeglerne i Asker og omegn. Vi er et team av erfarne og dedikerte eiendomsmeglere som er klare til å hjelpe deg med å selge eller kjøpe eiendom på best mulig måte.

Vi har lang erfaring innen eiendomsmegling og har hjulpet tusenvis av kunder å selge og kjøpe eiendommer. Vi har et bredt nettverk av kjøpere og selgere, og vi har et sterkt samarbeid med andre eiendomsmeglere i området. Vi kan tilby en rekke tjenester innen eiendomsmegling, inkludert verdivurdering, salg, kjøp, utleie og rådgivning. Vi har også spesialkompetanse innen nybygg, næringseiendom og prosjektmegling.

Vi er opptatt av å gi våre kunder den beste servicen og den beste opplevelsen når de skal selge eller kjøpe eiendom. Vi legger stor vekt på å ha en god kommunikasjon med våre kunder, og vi jobber alltid for å finne den beste løsningen for hver enkelt kunde.

Vi er stolte av å være en del av Partners-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder. Dette gir oss tilgang til et stort nettverk av eiendomsmeglere og ressurser som gjør at vi kan tilby våre kunder de beste tjenestene innen eiendomsmegling.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å selge eller kjøpe eiendom i Asker og omegn. Vi ser frem til å høre fra deg!

5
ANSATTE

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Trond Ivar Olsen

975 40 247

tio@partners.no

VERDIVURDERING
Salgsleder / Eiendomsmegler / Partner
Håvard Nilsen

948 98 925

hn@partners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmeglerfullmektig
Meisam Alamy

481 51 508

ma@partners.no

VERDIVURDERING
Fagansvarlig
Carina Strøno Andreassen

948 26 556

carina@partners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmegler / Partner
Majken Rustad Løwø

957 84 915

majken.rustad.lowo@partners.no

VERDIVURDERING

14
EIENDOMMER

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering