Partners Eiendomsmegling, Bergen

Jacob Kjødes veg 2, 5232 Paradis

Velkommen til Partners Bergen!

Stolte eiendomsmeglere i Norges beste by. For oss har det aldri vært noen tvil. Bergen er Norges beste by, derfor elsker vi Bergen og naturligvis distriktene rundt. Derfor er det også essensielt for oss å behandle byen og vestlandet med respekt og stolthet. Respekt for byens innbyggere og alle de som drømmer om å flytte hit. Stolthet av å få lov til å være en av dem som formidler det aller største og verdifulle vi eier, nemlig hjemmet vårt.

Partners Bergen består av noen av bergens mestomsettende eiendomsmeglere og vi blir stadig flere. Vi er lokalkjente og har meget god kunnskap om boligmarkedet i Bergen og omegn.

Som en proaktiv og erfaren gjeng, står vi klare til å bistå deg i din bolighandel – enten du skal kjøpe eller selge. Kanskje du lurer på hva boligen din er verdt eller ønsker noen gode råd for å komme i gang med boligsalget?

Med en helt spesiell forkjærlighet for Bergen og bransjens kanskje mest effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Uansett hvilken type eiendom det er snakk om, våre meglere har lang erfaring og kompetanse. Enten det gjelder leiligheter, eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, fritidseiendommer eller tomter.

Vi finner de riktige kjøperne for deg, og vårt mål er alltid å være eiendomsmegleren du anbefaler videre! Ta kontakt for en uforpliktende prat, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg.

3
ANSATTE

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Caroline Norheim Johansen

917 91 687

cnj@partners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmeglerfullmektig
Elida Waage

994 16 564

ew@partners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Stian Sletten

981 51 182

ss@partners.no

VERDIVURDERING

15
EIENDOMMER

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering