Henrik Ibsens gate 100, 0255 Oslo

Med erfarne meglere som yter personlig service i verdensklasse, har et stort internasjonalt nettverk og benytter nytenkende markedsføringsmetoder – er Fjord & Partners et solid valg når du skal selge en bolig i høy prisklasse.

I tillegg til å presentere Oslos mest imponerende boliger og Norges mest spektakulære fjell- og sjøhytter, tar vi stor glede i å hjelpe våre klienter å finne deres neste drømmehjem.

Med over 60 års erfaring i bransjen og fornøyde klienter, har vi opparbeidet et rikt personlig nettverk. Når vi samarbeider om salg av din eiendom, får du tilgang til en eksklusiv og internasjonal klientliste med kvalifiserte og interesserte kjøpere. Skal du kjøpe? Da ser vi fram til å vise deg utrolige eiendommer som ikke ligger på det åpne markedet.

Vi benytter oss av markedsledende teknologi, fotografer og stylister, egen tekstforfatter, samt skreddersydde markedspakker etter ditt behov. Dette, kombinert med internasjonal eksponering, gjør at vi treffer potensielle kjøpere der de befinner seg – med et sluttprodukt fra øverste hylle.

Om du er på utkikk etter å selge eller kjøpe bolig, ta kontakt for en hyggelig prat med våre profesjonelle meglere, så hjelper vi deg med å oppfylle drømmene dine.

2
ANSATTE

Eiendomsmegler
Hans Houeland

959 79 796

hh@partners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Bastian Hesselberg Bjerke

948 39 929

bb@partners.no

VERDIVURDERING

1
EIENDOMMER

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering