Schala & Partners avd. Bjørvika

Schweigaards gate 16, 0506, Oslo

Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo er din lokalkjente eiendomsmegler i bydelen Sentrum og Gamle Oslo. Hos oss finner du meglere som virkelig har hjertet sitt i Oslo, og brenner for å bistå deg med kjøp og salg av bolig i verdens beste by.

Vår fargerike Botanisk Hage, flotte Klosterenga Park, levende Tøyen Torg og unike Middelalderparken. Bydel Gamle Oslo og Sentrum er blant Norges viktigste historiske steder, og et fantastisk hjem for tusenvis av osloborgere. Både sentrumsområdene og Gamle Oslo har de siste årene vært gjennom en spektakulær forvandling, med de største områdeløftene og byutviklingsprosjektene noensinne, som gir stor verdi for dem som bor her. Høymoderne arkitektur, kommersialisme, sjøliv, urbant landbruk og ikke minst unike boligprosjekter i Bjørvika, som vekker oppsikt verden over. Og med Tøyenløftet har blant annet Tøyen Torg gått fra å være et ødeland til å bli en levende oase, med liv fra morgen til kveld. Vi stortrives her i sentrum av begivenhetene, og gleder oss til hver eneste gang vi får mulighet til å ønske nye borgere velkommen til vårt nærområde!

Med en helt spesiell forkjærlighet for Oslo, og effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Ta kontakt med oss, her ved Akrobaten i Schweigaards gate, så hjelper vi deg å finne et hjem i Bjørvika, Sørenga, Grønland, Tøyen, Kampen, Vålerenga eller Gamlebyen – eller selge hjemmet ditt videre til noen som drømmer om å bo her. Vi finner de riktige kjøperne for deg, og vårt mål er alltid å være eiendomsmegleren du anbefaler videre.

6
ANSATTE

Partner / Eiendomsmegler
Mats Ergo

915 66 081

mats@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Kontorsjef / Eiendomsmegler
Aleksandra Aas

959 05 027

aa@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Robin Rodahl

466 92 608

rr@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Linus Juell

986 47 721

lj@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler
Henrik Jensen

996 92 427

hj@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Henrik Stråkander

983 00 283

hs@schalapartners.no

VERDIVURDERING

15
EIENDOMMER

Filter

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering