Schala & Partners avd. Sagene

Maridalsveien 160, 0461, Oslo

Schala & Partners Sagene er din lokalkjente eiendomsmegler i bydel Sagene. Mange av oss bor i området og alle sitter på unik kompetanse og lokalkunnskap. Hos oss finner du meglere som virkelig har hjertet sitt i Oslo.

Velkommen til Oslos grønneste bydel! Bydelen som har alt, med kort vei til resten! Sentrumsnært og markanært. Kollektivtilbud hele døgnet. Buss, T-bane og trikk som tar deg overalt. Men, fordelen med Sagene er jo at du ikke trenger å reise langt for gode opplevelser og oppdagelser. Vi har lokale badeplasser, barer, restauranter, cafeer og bakerier. Storshopping på Storo Storsenter og skattejakt i unike lokalbutikker. Masse spennende parker, grøntområder og et mylder av lekeplasser. Vakre Akerselva renner gjennom Sagene og inviterer med oss ut på tur. Fantastiske og nylig opprustede Voldsløkka, med sandvolleyballbaner, fotballbaner, skateboardhall, is- og landhockeybane og kliss nye tennisbaner. Gode skoler og topprangerte barnehager. Det er ikke rart småbarnsfamilier flokker seg til bydelen vår! Her finner du garantert et bomiljø du vil trives i – det lover vi.

Med en helt spesiell forkjærlighet for Oslo, og effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne et hjem på Sagene eller selge hjemmet ditt videre til noen som drømmer om å bo her. Vi finner de riktige kjøperne for deg, og vårt mål er alltid å være eiendomsmegleren du anbefaler videre!

7
ANSATTE

Eiendomsmegler
Marcus Egeland

980 39 150

me@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler
Helene Molle

400 80 555

hm@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Erik Danielsen

400 87 800

ed@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Medhjelper
Edward Fabian Kinga

977 64 164

efk@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler
Zehra Catak

905 00 906

zc@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Fagansvarlig og Eiendomsmegler
Anette Borvik

474 51 799

ab@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Rebecca M. Madland

954 04 500

rm@schalapartners.no

VERDIVURDERING

24
EIENDOMMER

Filter

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering