Schala & Partners avd. Torshov

Torshovgata 5 F, 0474, Oslo

Schala & Partners Torshov er din lokalkjente eiendomsmegler i bydel Sagene. Hos oss finner du meglere som virkelig har hjertet sitt i Oslo, og brenner for å bistå deg med kjøp og salg av bolig i verdens beste by.

Ærverdige Torshov. Vårt enormt populære hjem som huser tusenvis av lykkelige innbyggere. Området er preget av klassiske bygårder med store, familievennlige bakgårder hvor gode vennskap mellom naboer skapes. Her kan du nyte parklivet i elegante Torshovparken eller ta med familien til Torshovdalen, hvor dere kan ake, gå på ski eller boltre dere i snowboardparken om vinteren, og gå fine turer i sola om sommeren. Torshov er også synonymt med Oslos beste kvalitetsmat! Her finner du blant annet Strøm-Larsen – Oslos eldste og beste slakter. Ingen jul feires uten Strøm-Larsens pinnekjøtt! Eller hva med en Pulled Pork Sandwich på Grisen eller ekte Napolitansk pizza på Villa Paradiso Lilleborg? På Torshov finner du selvfølgelig også coctail-barer og brunere puber. Kulturlivet er rikt, med både Torshovteatret og Det Andre Teatret. Alltid en forestilling å få med seg, når naboen kan sitte barnevakt.

Med en helt spesiell forkjærlighet for Oslo, og effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne et hjem eller selge hjemmet ditt videre til noen som drømmer om å bo her. Vi finner de riktige kjøperne for deg, og vårt mål er alltid å være eiendomsmegleren du anbefaler videre!

7
ANSATTE

Partner / Eiendomsmegler
Henrik Skårdal

477 82 557

hsk@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler
Lene Brekken

980 29 744

lb@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Berit Holmeide Vaagland

923 04 923

bhv@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler
Oscar André Halsen

452 40 817

oh@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler
Erik Bryn Johannessen

930 37 690

ej@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Partner / Eiendomsmegler / Salgssjef
Eskil Næss Hagen

979 50 719

enh@schalapartners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmegler
Christoffer Borgenvik

936 72 825

cb@schalapartners.no

VERDIVURDERING

16
EIENDOMMER

Filter

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering