Huus & Partners, Stavanger

Breigata 19, 4006 Stavanger

I de siste 25 årene har vi vært din lokale eiendomsmegler i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. På den tiden har våre eiendomsmeglere opparbeidet seg den lokalkunnskapen om området til å best mulig bistå med et boligsalg.

Våre engasjerte meglere står friere til å ha en tettere oppfølging til deg som kunde, for å best mulig tilpasse den optimale prosessen til hvert enkelt boligsalg. For vi tror på at tettere oppfølging og skreddersøm vil gi det beste resultatet for deg.

Vi liker å se på oss som dirigenter når det kommer til kjøp og salg av boliger. Det finnes mange sammensatte prosesser, dokumenter og underleverandører dere som kunde ikke trenger å ta stilling til. Her har vi som eiendomsmegler i Stavanger både erfaring og kunnskap til å manøvrere dette på best mulig måte, slik at du slipper. Helt fraden første befaringen og verdivurderingen, til oppgjøret er trygt på din konto er vi der for deg og dirigerer deg gjennom prosessen med trygg hånd.

Fra vårt kontor i Breigata 19 kan vi hjelpe deg med det som skal være. Vi har som mål at vi skal være lokalmegleren du anbefaler videre, så hvorfor ikke stikke innom oss for en kopp kaffe og en liten prat?

4
ANSATTE

Eiendomsmegler MNEF / Siv. Økonom
Eirik Huus

915 18 152

eirik@huuspartners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmegler MNEF
Inger Johanne Mauland Fri...

415 68 028

inger@huuspartners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmegler MNEF
Anne Grethe Nygaard Huus

905 57 490

anne.grethe@huuspartners.no

VERDIVURDERING
Medhjelper/backoffice
Karianne Mauland

905 64 558

karianne.mauland@huuspartners.no

VERDIVURDERING

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering