Olden & Partners, Trondheim

Kjøpmannsgata 52 7010 Trondheim

Olden & Partners Trondheim er din lokalkjente eiendomsmegler i Trondheim. Hos oss finner du meglere med over 20 års erfaring, som brenner for kjøp og salg av bolig over store deler av Trøndelag. Som en mindre megler vil hver eneste kunde behandles som en stor – kvalitet fremfor kvantitet. Vi er opptatte av at du skal få en unik og god opplevelse med oss, og tilbyr en ny og bedre vri på både markedsføring og oppfølging. Det er fornøyde kunder vi lever av.

Målet er at din bolig fremstår best mulig og treffer den riktige kjøperen. Vårt fokus ligger på eksklusive visuelle uttrykk, som bilder, stylingtjenester og web. Våre markedsføringsverktøy sikrer deg høy oppmerksomhet, slik at du får flest mulig digitale klikk, flest mulig potensielle kjøpere på visning og best mulig pris for din bolig. Gjerne prisrekorder, selv når markedet er krevende.

Ta kontakt med en av våre trivelige meglere, så lover vi å lose deg trygt gjennom hele boligprosessen. Klikk på eiendommer for å se hvilke boliger Olden & Partners har til salgs, eller be om verdivurdering av din bolig. Vi gleder oss til å høre fra deg!

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering