Aursnes & Partners

Langelandsvegen 17, 6010 Ålesund
Skulevegen 9, 6230 Sykkylven

Aursnes & Partners er din lokale eiendomsmegler i Ålesund, Sykkylven, Stranda og omegn. Vi har kontorer i både Sykkylven og Ålesund og har bred erfaring med eiendomsmegling i disse områdene og omkringliggende kommuner. Våre lokale eiendomsmeglere hjelper deg med både kjøp og salg av eiendom og bistår deg i salg av alle typer eiendommer, fra leilighet til næringseiendom.

 

Vårt kontor i Sykkylven består av to lokale eiendomsmeglere bosatt i Sykkylven og Stranda. Dette medfører svært kort responstid ovenfor våre kunder i disse to kommunene. I tillegg til boligmarkedet i Sykkylven og Stranda har vi også bred erfaring med salg av fritidsboliger på både Fjellsætra og Strandafjellet. Etter åpningen av kontoret i 2016 har vi oppnådd en markedsledende posisjon i begge kommuner, noe vi er svært stolte av.

I Ålesund har eiendomsmeglerne lang erfaring med salg av eiendom i blant annet Ålesund, Giske, Sula og Brattvåg. Alle som er i kontakt med en megler fra Aursnes & Partners skal merke at de snakker med noen som har en helt spesiell forkjærlighet for våre lokalområder.

 

Vårt hovedfokus er fornøyde kunder underveis i hele salgsprosessen, både kjøpere og selgere. Vårt mål er å skape en så god relasjon til våre kunder at de anbefaler oss videre.

3
ANSATTE

Eiendomsmegler MNEF
Lars Hellevik

901 86 394

hellevik@aursnespartners.no

VERDIVURDERING
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Espen Garli

452 24 864

garli@aursnespartners.no

VERDIVURDERING
Eiendomsmegler MNEF
Vegard Lianes

928 11 828

vegard@aursnespartners.no

VERDIVURDERING

42
EIENDOMMER

LA OSS TA JOBBEN FOR DEG

Går du med planer om å selge - ta kontakt med en av våre meglere for en uforpliktende prat.

Bestill verdivurdering